De officiële Nawalny samenzweringstheorie van Rainer Rupp | KenFM.de

de-officiele-nawalny-samenzweringstheorie-van-rainer-rupp-|-kenfm.de

20-10-20 10:14:00,

In de anti-Russische propagandastorm hoort niemand meer het Russische standpunt.

Een opmerking van Rainer Rupp

Net als in de „Skripal-zaak“ in Salisbury, Engeland, missen de officiële beschuldigingen van de Duitse regering over de vermeende vergiftiging van de racistische Russische blogger Nawalny met het zenuwgif Novichok, waarvan bekend is dat het absoluut dodelijk is, elke feitelijke inhoud. Maar al die krachten in Duitsland die een nauwere samenwerking met Rusland willen voorkomen, hebben in Nawalny’s plotselinge ziekte in een vliegtuig boven Siberië een uitstekende gelegenheid gezien om de relatie tussen Berlijn en Moskou, die al sterk vertroebeld is door westerse provocaties en sancties, nog effectiever te ondermijnen.

Deze krachten in Duitsland, die diep geworteld zijn in de politiek, het leger, de media en vooral de financiële sector, zijn individuen en organisaties die, gezien de afbrokkelende relatie met de VS, vrezen voor het voortbestaan van hun eigen nauwe transatlantische banden met de Washingtonse elites. Want het zijn deze transatlantische banden die de basis vormen waarop de zelfbenoemde elites hun grote carrière, hun prestige en vooral hun inkomen en hun afstandelijke levensstijl hebben opgebouwd.

Opportunistisch gezien hebben deze transatlantici – gesteund door de „kwaliteitsmedia“ die zij controleren – de vage kans aangegrepen en de onschuldige overbrenging van Nawalny naar een Duits ziekenhuis in een vervelend roverskanon veranderd. Het feit dat de overplaatsing naar Berlijn, in tegenstelling tot de huidige Russische coronaregelgeving, alleen mogelijk was dankzij een grootmoedig en onbureaucratisch besluit van de Russische regering, wordt niet genoemd in de officiële Duitse samenzweringstheorie over de vermeende moordaanslag op de Russische blogger en de toekomstige oppositiepoliticus Nawalny. Onder het tapijt geveegd is ook het feit dat het niet de artsen van het Charité ziekenhuis in Berlijn waren, maar de Russische artsen in Omsk die Nawalny’s leven hebben gered na de noodlanding.

In het algemeen toont de vermeende Novichok-aanval op Nawalny al snel aan dat de draadtrekmachines in Duitsland de tijd ontberen voor zorgvuldig werk bij de opbouw van het officiële leugenverhaal. Vanaf het begin merkten zelfs leken de ernstige tegenstrijdigheden in de officiële samenzweringstheorie van de vermeende moord op Nawalny in opdracht van Poetin.

Om deze tegenstrijdigheden op te helderen werd het officiële verhaal inderhaast voortgezet met een hete naald en aangevuld met nieuwe beweringen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: