Dringend nodig: Nog een lockdown | Door Ernst Wolff | KenFM.de

dringend-nodig:-nog-een-lockdown-|-door-ernst-wolff-|-kenfm.de

20-10-20 10:14:00,

Een commentaar van Ernst Wolff.

De meeste mensen geloven nog steeds dat de Corona-crisis over gezondheidskwesties gaat en een groot deel van hen hoopt dat de nachtmerrie van de afgelopen maanden snel voorbij zal zijn. Om een lang verhaal kort te maken: Hun geloof is bedrieglijk en hun hoop is tevergeefs.

De pandemie die door de WHO wordt uitgeroepen is ook niet zo bedreigend als vaak wordt afgeschilderd, en de politici zijn ook niet plotseling zo bezorgd over de gezondheid van ons allemaal dat ze de rest ondergeschikt maken aan de pandemie. In feite wordt de pandemie gebruikt om een agenda uit te voeren die zonder de pandemie moeilijk te verwezenlijken zou zijn.

Als je denkt dat dat klinkt als samenzweringstheorie, kijk dan eens naar het boek „Covid 19 – The Great Reset“, dat in juli is verschenen. De auteur is de oprichter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, die sinds 1971 elke januari de wereldelite in het Zwitserse skigebied Davos bijeenbrengt. In zijn boek staat onder andere „Velen van ons vragen zich af wanneer we weer normaal zullen worden. Het korte antwoord is: nooit. En verder: „De wereld zoals we die in de eerste maanden van 2020 kenden, bestaat niet meer. Het is uiteengevallen in de context van de pandemie.“

Schwab, die met recht de spreekbuis van de wereldwijde elite of het digitale financiële complex kan worden genoemd, rechtvaardigt zijn uitspraak met de opmerking dat de coronaviruspandemie „een fundamenteel keerpunt in onze wereldwijde ontwikkeling“ markeert. Hij waarschuwt dat sociale onrust of opstanden op straat op komst zijn.

In feite beleeft de wereld op dit moment niet slechts één, maar twee historische veranderingen die ons leven van de grond af aan zullen veranderen. Aan de ene kant worden we geconfronteerd met de ineenstorting van het banksysteem dat al zo’n 600 jaar bestaat, en aan de andere kant zitten we midden in de Vierde Industriële Revolutie, die de mondiale productie zal hervormen en de mondiale arbeidsmarkt in zijn huidige vorm zal doen instorten.

Laten we beide processen nader bekijken.

Sinds 2008 wordt het banksysteem door de centrale banken kunstmatig in leven gehouden door middel van geldschepping en renteverlagingen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: