Over pers, politie en Romeo´s: Je wordt uitgelokt – CSTV

over-pers,-politie-en-romeo´s:-je-wordt-uitgelokt-–-cstv

20-10-20 04:52:00,

Afgelopen week werd er breed uitgemeten dat de NOS de reclame stickers van hun satelliet-wagens ging halen. Dit naar aanleiding van,volgens eigen zeggen, dat ze bedreigd worden en zo onherkenbaar zijn.

De mainstream media brengt het nieuws ook verdomd slecht, eenzijdig, politiek geopinieerd, selectief en hypocriet al je het aan mij vraagt.

Ik vertel graag hoe dit precies zit.

Als verslaggever en onderzoeker voor CommonSenseTV volg ik met me “Boots on the Ground” al jaren de verschillende protesten. Er zit daadwerkelijk verschil van benadering vanuit onze overheden, zeker tussen de klimaatprotesten en de “stop de lockdown protesten”.

Laat ik voorop stellen dat ook ik niet accepteer dat er bedreigingen naar wie dan ook gemaakt worden. We hebben niet voor niets een Nederlandse grondwet, iedereen word geacht daar aan te houden, zo heel simpel is het.

De manifestaties hebben het doel om uiting te kunnen geven tegen een feit waar de groep tegenaan loopt, zoals nu de opgelegde maatregelen. Dit gebeurt vreedzaam en heeft niet als doel om ongeregeldheden te veroorzaken. Natuurlijk laat een gemiddelde protester van zich horen door te roepen, het dragen van teksten op de kleden en het zwaaien van groepsvlaggen.

Maar juist daarom stond op 21 juni het Malieveld vol. Juist daarom zijn er zoveel manifestaties, protestmarsen en protesten, al dan niet van te voren besproken met lokale overheden.

Al deze mensen met het gezonde verstand voelen zich al tijden persoonlijk bedreigd. Bedreigd in hun inkomen, bedreigd in hun persoonlijke levenssfeer, bedreigd door publieke opleggingen en verboden. Allemaal maatregelen genomen door het kabinet Rutte, om een virus in te dammen met wetenschappelijk onbewezen en niet werkende toepassingen.

Om deze redenen, waarvan je onderbouwd kunt vertellen waarom je tegen de maatregelen bent, sta je bijvoorbeeld op het Malieveld. Je heb altijd geleerd dat het nieuws je vertelt hoe het nu echt zit, en er komt daadwerkelijk een cameraploeg jou interviewen. Maar later op de tv blijkt dat wat jij heb gezegd compleet is verdraaid, en de strekking van jouw verhaal niet verteld wordt.

Wanneer de MSM wel aanwezig is op protesten dan krijgen ze de vraag, waarom ze fakenieuws maken? Maar zelfs als je de logo’s weg haalt, zit er nog steeds een grote satelliet op die wagens.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: