Tragische medicatiefouten – Wakker Mens

tragische-medicatiefouten-–-wakker-mens

20-10-20 03:29:00,

Inhoudsopgave:

Letaliteit door medicatiefouten
Tijdelijke oversterfte
Case Study in The Lancet
Geneesmiddelenoffensief van de WHO
Zijn Duits-Zwitsers corona-resistent?
Frankrijk: meer geneesmiddel-experimenten
Recovery-studie en HCQ
The Lancet trekt HCQ-studie in
Is de leider van de Recovery-studie incompetent?
De Remdesivir-fraude

Tragische Medicatiefouten

Uit de sterftecijfers blijkt dat veel van de zogenaamde corona-doden tijdens de eerste golf, in feite veroorzaakt zijn door het massale experimentele gebruik van uiterst toxische geneesmiddelen.

Voorspellingen van onheilsprofeten als de Duitse chef-viroloog Christian Drosten, dat men rekening moest houden met “278.000 corona-doden”, hebben op 6 maart de Duitse politici de doorslaggevende voorwendselen geleverd voor de invoering van de lockdown-maatregelen. Maar zelfs toen al ontbrak elke wetenschappelijke onderbouwing voor dergelijke horrorscenario’s. De bewezen feiten hebben nu echter ook aangetoond dat er in tal van landen, waaronder Duitsland, helemaal geen sprake was van een oversterfte – en dat het virus beslist niet de oorzaak was van de toegenomen sterfte in landen als Italië, Spanje, Frankrijk, Engeland of Amerika. In plaats daarvan kan men op basis van bewijzen duidelijk laten zien dat dit voornamelijk te wijten was aan de in veel te hoge doses en veelvuldige toediening van geneesmiddelen als Hydroxychloroquine, Kaletra of Azithromycine, wat de oorzaak ervoor was dat talloze mensen voortijdig en onnodig stierven.

Toen de Australische staat Victoria, met hoofdstad Melbourne, kort geleden aan de wereld liet zien hoe de strengste vorm van een lockdown eruit kan zien – zoals het recht van de politie om zomaar huizen binnen te dringen zonder huiszoekingsbevel, een avondklok vanaf 20.00 uur of zelfs met een verbod op bruiloften. Daarover schreef Jeffrey A. Tucker, hoofdredacteur van het American Institute of Economic Research: “Melbourne is een hel op aarde geworden. Dat doet me denken aan een uitspraak van Tacitus over het Romeinse rijk: ‘Ze creëren een woestijn en noemen dat vrede’ (in het Latijn: Solitudinem faciunt, pacem apellant)”.(1)https://www.aier.org/article/madness-in-melbourne/

Inderdaad, zulke draconische maatregelen zijn een nog grotere farce,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: