Zendmasten, corona en orgonite – Transitieweb

zendmasten,-corona-en-orgonite-–-transitieweb

20-10-20 04:59:00,

Arts Dirk Verelst durft het onomwonden te zeggen: “Je loopt corona op door langere tijd in de buurt van gevaarlijke zendmasten te verblijven.” In dit artikel legt hij uit hoe je deze dreiging met behulp van orgonite voor jezelf en je bredere omgeving kunt afwenden.

Na de introductie die ik vorige week schreef over orgonite (*) lijkt me de tijd onderhand wel aangebroken om man en paard te noemen, wars van enige schroom of valse bescheidenheid.

Van bij het begin van de corona-crisis leek het me evident dat ‘5G’ een perfecte verklaring zou bieden voor het politieke circus dat zich het laatste half jaar inderdaad heeft ontvouwen. Veel politieke agenda’s zijn zoals gepland, of uit opportunisme, in een stroomversnelling terechtgekomen. Maar ik heb willen wachten tot ik in het veld voldoende bevestiging had teruggezien vooraleer deze veronderstelling onderbouwd en dus ongegeneerd te kunnen uitspreken.

Iedere zendmast is gevaarlijk

In het vorige artikel heb ik er reeds op gewezen dat het fout is te denken dat enkel 5G betrokken is: 3G en 4G zijn niet onschuldig en vormen de ruggegraat van het huidige toxische antennepark.

Vandaar dat ik het in de rest van het artikel meestal zal hebben over ‘zendmasten’ in het algemeen. Op foto 1 hieronder zie je hoe de gevaarlijkste masten eruitzien, maar in principe moet elke zendmast als gevaarlijk worden beschouwd. Veel masten zullen de komende tijd nog worden geüpgraded.

In het begin is het niet altijd even gemakkelijk de zendpanelen te spotten. Zie foto 2.

zendmast

Foto 1

Een verboden onderwerp

De suggestie dat 5G betrokken zou zijn bij deze pandemie werd ogenblikkelijk en zonder aarzelen van tafel geveegd door ‘experts’ die nochtans sindsdien vaak genoeg het argument ‘we kennen dit virus nog helemaal niet’ gehanteerd hebben om de draconische maatregelen te rechtvaardigen.

Ze weten niet waar het gevaar vandaan komt, maar weten wel met grote stelligheid waar het níet vandaan komt. Van vooringenomenheid gesproken, zeker gezien het feit dat de tijdlijn met de uitrol 5G volledig klopt.

Er zijn zeker ook wetenschappelijke argumenten terug te vinden voor het schadelijk karakter van de in overdrive verkerende technologische vooruitgangsdrang.

Zoals u zelf misschien gemerkt hebt hebben ook Google, Facebook en de media de link tussen 5G en corona tot verboden onderwerp gebombardeerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: