Angst leidt de financiële crash – The Final Wakeup Call

angst-leidt-de-financiele-crash-–-the-final-wakeup-call

21-10-20 12:22:00,

Covid Hoax is psychologische oorlogsvoering
Economische vernietiging
Central Bank drukt het geld voor de Rijken
Mensen zijn slavenarbeiders op de plantage
COVID-19 is Angst en Hysteria
Nepgeld draagt ​wel echte rijkdom over

Het gaat niet om redden van levens, maar om de nieuwe wereldorde in te voeren

De neppandemie is een daad van economische oorlogvoering tegen de mensheid dat leidt tot wereldwijde armoede en massale werkloosheid. Het heeft het bedrijfsleven stilgelegd. Politici liegen: Noch de lockdown, noch de sluiting van nationale economieën vormt een oplossing voor de volksgezondheidscrisis. Waarom liegen politici hierover?

Ze zijn de corrupte politieke instrumenten van het financiële establishment, inclusief de ‘ultrarijke filantropen‘ zoals George Soros, Bill Gates, enz. Hun taak is, mondiaal het economisch herstructureringsproject uit te voeren, dat de economische activiteit wereldwijd bevriest.

Er is niets spontaans of toevallig. Alle economische recessies zijn en werden met opzet gecreëerd op nationaal en/ of mondiaal niveau. Deze crisis is op haar beurt ook geïntegreerd in de militaire en inlichtingenplanning van de NAVO. Het is niet alleen de bedoeling om China, Rusland en Iran te verzwakken, maar ook om de economische structuur van de Europese Unie (EU) te destabiliseren. Deze gemanipuleerde crisis is in de wereldgeschiedenis ongekend. Het is een oorlogsdaad. Terwijl corrupte overheden ons vertellen dat dit geschiedt om “mensenlevens tegen het virus te beschermen”.

Wat niet wordt vermeld, zijn de onuitgesproken oorzaken: een angstcampagne namens de schuldeisers, is de instructie aan corrupte overheden de economie te sluiten, zogenaamd om “levens te redden”, wat een absolute leugen is. Levens worden niet gered, en dat weten ze.

Zonder de angstcampagne en de mediapropaganda zouden de acties van overheden geen been hebben om op te staan. Het “Sociaal Afstand houden” belet de financiële elites niet om instructies te geven aan corrupte politici. Aan de andere kant wordt ‘sociale afstand’ in combinatie met opsluiting gebruikt als middel tot sociale onderdrukking. Het voorkomt dat mensen elkaar ontmoeten en protesteren tegen deze maatregelen en de Nieuwe Wereldorde.

Gecoördineerde protesten die, Waarheid en Solidariteit tonen zijn essentieel om dit tij te keren. De eerste stap van een wereldwijde beweging is het wegsmijten van gezichtsmaskers met een goed geoliede “tegenpropaganda”.

De coronavirus-crisis “heeft vele activiteiten tot stilstand gebracht”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: