Horeca blijft gesloten. Punt uit!

horeca-blijft-gesloten.-punt-uit!

21-10-20 12:40:00,

Wassen neus: Rechtspraak in een dictatuur

In een dictatuur werkt de rechtspraak altijd maar één kant op: die van de dictator.

In Nederland is het niet anders. De rechter wordt benoemd door het staatshoofd en zweert op datzelfde staatshoofd. Een rechter voelt altijd de hete adem van het ongekozen staatshoofd in zijn nek. De zogenaamde “koning” kijkt over uw schouders mee…..

In Den Haag hebben 68 horecaondernemers geprobeerd de sluiting van hun bedrijf via de rechter ongedaan te maken. Maar de rechter vindt sluiting een gegronde reden en wijst het af. De Horeca wordt gesloten, omdat het volgens het RIVM de grootste brandhaard van besmettingen zou zijn. De omzet lazert binnen een week met 70% in elkaar. Er zijn nu nog meer familiebedrijven die er de brui aan (moeten) geven: failliet.

Rechter:horeca blijft nog dicht De rechter heeft de eis van een groep horecaondernemers om de horeca direct weer te openen,afgewezen.Het besluit van de overheid om de horeca vier weken te sluiten,is volgens de rechtbank in Den Haag gegrond. De motivering voor de uitspraak volgt binnen twee weken.De horecaondernemers, zeker 68,vinden dat de sluiting niet in proportie is en dat ze onevenredig door de maatregel geraakt worden. De landsadvocaat erkende dat er veel leed is bij ondernemers,maar stelde dat de overheid niet anders kan.Hij verwees daarbij naar het oplopende aantal besmettingen en ziekenhuisopnames.

De door ons betaalde landsadvocaat heeft medelijden met de ondernemers. Hun bedrijf zal bijna zeker het loodje leggen. Het is ook helemaal niet zeker wanneer ze eventueel weer open kunnen, gesteld dat ze deze periode overleven.

Wat moet er nu gebeuren?

De rechter verwijst naar “het oplopende aantal besmettingen en ziekenhuisopnames.” De overheid “kan niet anders’.

Deze rechter heeft zich niet in de materie verdiept om te begrijpen dat de overheid wel degelijk anders kon:

  • Er is geen sprake van “oplopende besmettingen”, maar slechts positieve testen door een test die niets test.
  • Er is sprake van “oplopende ziekenhuisopnames”, maar niet als gevolg van “COVID-19”, waarvan de vermeende veroorzaker “SARS-CoV-2” niet is aangetoond.
  • De sterftecijfers van deze “tweede golf” zijn identiek aan de voorgaande jaren en staan in geen enkele verhouding met de “besmettingen”.
  • Er zijn inmiddels duizenden rapporten verschenen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: