YouTube voert razzia uit op onafhankelijke media – Transitieweb

youtube-voert-razzia-uit-op-onafhankelijke-media-–-transitieweb

22-10-20 02:14:00,

De afgelopen dagen zien we hoe YouTube het ene na het andere onafhankelijke account de nek omdraait. Ook PayPal, Mailchimp, Microsoft, Pinterest, Spotify en andere online megabedrijven nemen deel aan deze gecoördineerde actie tegen het vrije woord.

Het is niet alleen Lange Frans.
Het zijn ook Amazing Polly, Dollar Vigilante, SGT Report en nog tientallen vloggers meer.

15 oktober was de zwarte dag. Toen gingen de meeste van deze accounts op zwart. Sommigen, zoals The Dollar Vigilante, voor twee weken ( een ‘flag’), anderen, zoals Amazing Polly, X22report en SGT Report voorgoed.

Ik kijk met regelmaat en veel waardering naar Amazing Polly, die een christelijke achtergrond heeft. Zij vestigde onder meer de aandacht op het zuurstofvijandige karakter van 60GHz wifi. Nog steeds een ‘verboden onderwerp’.

Ook voor Jeff Berwick van Dollar Vigilante heb ik veel waardering. Hij legde onder meer in detail het komplot van ‘Event 201’ en de ‘Great Reset’ bloot.

SGT Report en anderen brachten onthullingen over criminele activiteiten van de familie van presidentskandidaat Joe Biden en over mensenhandel en kindermisbruik.

Deze onafhankelijke media hadden op YouuTube gezamenlijk  ruim zeven miljoen abonnees. Die zijn ze kwijt, want op uitwijksites als Bitchute moeten ze dat publiek weer van de grond af aan opbouwen.

Gecoördineerde deplatforming

Alarmerend is dat Amazing Polly meldt dat ze ook haar Mailchimp-account kwijt is en haar PayPal aansluiting. Al die grote online platforms werken samen in deze grootschalige censuur.

SGT Report spreekt in dit verband van digital hit teams (digitale knokploegen).

Eerder zagen we YouTube in actie tegen de accounts met de meeste aanhang, zoals Alex Jones en Max Igan. Nu wordt een ‘middengroep’ getroffen. Daarmee is de censuur in een nieuw stadium gekomen.

Het is nu duidelijk dat het niet om incidenten gaat, maar om een geplande operatie om het vrije woord te smoren.

In de eerste video hieronder legt Jeff Berwick uit dat deze actie mogelijk een voorbereiding is op de volgende fase van de plandemie: gedwongen vaccinaties en opsluiting van de tegenstanders daarvan in ‘quarantaine centra’, het nieuwe woord voor concentratiekampen.

YouTube techno purge
Gerelateerd

Het gezicht van de censuur: YouTube kanaal Max Igan ‘beëindigd’

Ik heb mijn abonnement op Spotify opgezegd en ik koop geen nieuwe Macbook meer

Lena Pu waarschuwt voor een tweede coronagolf door uitrol van 60 GHz wifi in onderwijsinstellingen

De coronacrisis,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: