Als het masker gedwongen wordt…

als-het-masker-gedwongen-wordt…

23-10-20 01:41:00,

 

Niets is wat het lijkt demonstreert hier het innovatieve gezichtsmasker. Je krijgt dit masker gratis bij de betere supermarkten bij aankoop van een kilo mandarijnen. Sterker, het doet dienst als verpakkingsmateriaal en als mondkap in één. Hiermee hoeven geen extra produktiemiddelen ingezet te worden en is dit het enige kapje dat CO2 neutraal is, en daarmee ook klimaatneutraal! :-)
Hier zit “Niets is wat het lijkt” in de wachtkamer van de tandarts waar maskerdwang heerst. Toen de receptioniste Niets is wat het lijkt hierop wees, was dat voor hem geen probleem. Hij pakte zijn innovatieve masker uit zijn zak en zette het op. De receptioniste was ook tevreden gesteld. Bijkomend voordeel is dat er leuke gesprekken ontstaan. Zo begon een vrouw in de wachtruimte over het netje en was eigenlijk wel jaloers. Want wat wil je: Het is een legaal kapje, want “niet-medisch”, zoals het regime het wil. Hij ventileert zeer goed. Is ook geschikt voor mensen met astma en COPD. En is hiermee ideaal voor die omstandigheden dat je echt gedwongen wordt en je behoudt je ademruimte.

Waar Niets is wat het lijkt koos voor het hippe zwarte mandarijnen net, daar kun je natuurlijk ook kiezen voor het iets klassiekere uiennetje. Voldoet ook aan alle voorwaarden zoals door het regime gesteld aan de maskers. Niet medisch. Modieus. Goed ventilerend. en, het belangrijkste, draagt goed bij aan de continue bewustwording dat er een Virus-Hoax rondwaart. En Co2-neutraal.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: