De “pandemie” in cijfers (42)

de-“pandemie”-in-cijfers-(42)

23-10-20 10:54:00,

De paniek slaat weer om zich heen: ongekozen – dus met dictatoriale neigingen – burgemeestertjes willen altijd meer, harder, strenger…..

In de krant van vandaag:

De Veiligheidsregio Twente pleit voor invoering van een totale lockdown, omdat de coronacijfers in de regio snel oplopen. Een op de vijf coronatests is positief. Burgemeester Gerritsen van Almelo die de veiligheidsregio voorzit, duidt op strengere maatregelen als sluiting van scholen en het stilleggen van alle sportactiviteiten. De regio is afhankelijk van landelijke richtlijnen.

Dat het afkondigen van strengere maatregelen tot een run op de teststraten van de GGD leidt is bekend.

Na de persconferentie van 12 oktober j.l. namen de “besmettingen” direct weer toe. Ter herinnering: de PCR test staat ook in Twente te ruim afgesteld en test slechts op één primer, zodat de burgemeester op zijn wenken bediend wordt. De veiligheidsregio telt 632.000 inwoners. Tot 98% van de positieve testuitslagen zijn vals. Op een dag als gisteren betekent dat in Twente 1.900 mensen waarvan de testuitslagen bekend werden gemaakt. daarvan waren 367 positief, hetgeen betekent dat 7 à 11 mensen ook daadwerkelijk op “iets” zijn getest.

Terwijl we moeten horen van de Staats TV, dat de ziekenhuizen nauwelijks de tsunami kunnen verwerken, worden er in Twente 3 mensen met “coronaverschijnselen” opgenomen.

Wat de werkelijkheid is, kunnen we ons afvragen. Op Ninefornews wordt gemeld, dat de boel feitelijk wordt opgelicht om de schijn van de tsunami van Kuipers op te houden. [LINK] Een nieuw schandaal is geboren:

Met andere woorden, als je met een gebroken been, kanker of een hartaanval wordt opgenomen in het ziekenhuis en je krijgt een positieve PCR-test, dan ga je volgens NICE de boeken in als Covid-19-patiënt. Deze PCR-test staat véél en véél te gevoelig afgesteld en leidt daarom tot veel onterechte ‘besmettingen’.”

Spoedarts R.M. Vercoutere reageert: “Dit is inderdaad het grote schandaal van de eeuw. Idem in België. Elke opname met ‘corona aan boord’ is een Covid-opname, of het nu gaat om myocardinfarct, longembolie, bacteriële pneumonie, ze komen allen in de database van coronabesmettingen, -ic-opnames en -doden.”

Ninefornews

Door de “dodelijke besmettelijkheid” van het niet-aangetoonde “killer-virus” worden bizarre en groteske quarantaine maatregelen in ziekenhuizen ingesteld. Alles en iedereen is gericht op anti-besmettingsrituelen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: