Brussel dringt er bij EU-lidstaten op aan om nu al te beginnen met voorbereidingen COVID-vaccinatie | Stichting Vaccin Vrij

brussel-dringt-er-bij-eu-lidstaten-op-aan-om-nu-al-te-beginnen-met-voorbereidingen-covid-vaccinatie-|-stichting-vaccin-vrij

24-10-20 07:50:00,

De Europese commissie vreest dat “nepnieuws mensen ertoe kan aanzetten om zichzelf niet te laten vaccineren”.

Zij dringt er bij de EU-lidstaten op aan om nu met de voorbereidingen te beginnen voor grootschalige vaccinatiecampagnes.

De NOS deelt ons mede…

 
Op 15-10-20 bericht de NOS in een kort artikel: ‘Brussel tegen EU-lidstaten: begin nu met voorbereidingen voor vaccinatie’ onder meer het volgende:1

“Er is nog lang geen coronavaccin dat op grote schaal kan worden ingezet, maar landen moeten zich wel nu al voorbereiden op het moment dat dat wel zo is. Dat adviseert de Europese Commissie aan alle 27 EU-lidstaten.
 
De landen moeten bijvoorbeeld op zoek naar personeel om de vaccinaties uit te voeren en ze moeten campagnes opzetten om mensen te motiveren om zich ook echt te laten inenten.”
 
Om de vaccins zo snel mogelijk op de markt te krijgen, zal het Europees Geneesmiddelenagentschap al tijdens de ontwikkeling meekijken om ze versneld te kunnen goedkeuren.

 
Maar ook lidstaten moeten zich dus nu al voorbereiden. Vaccinatiepersoneel zal een vorm van opleiding moeten krijgen en dat kost altijd tijd. De Commissie adviseert om eventueel gepensioneerden of studenten in te zetten om de vaccinaties uit te voeren. Ook moet er nu al genoeg beschermende kleding worden aangekocht.

 
De Commissie vreest dat nepnieuws mensen ertoe kan aanzetten om zichzelf niet te laten vaccineren. Daarom zouden landen nu al campagnes moeten voorbereiden, waarin eerlijk de voor- en nadelen van vaccineren worden benoemd. “We moeten uitleggen dat vaccinaties waarschijnlijk de enige uitweg uit deze pandemie zijn.”

Gevaarlijke pandemie?

 

De Europese Commissie heeft kennelijk nog niet meegekregen dat is gebleken dat de sterftecijfers – wereldwijd – niet in de buurt blijken te komen van de sterfte op foutieve rekenmodellen was voorspeld.2

De Europese Commissie heeft wel al 600 miljoen potentiële vaccins gereserveerd en zal de komende tijd waarschijnlijk nog nieuwe akkoorden met vaccin-ontwikkelaars bekendmaken.3

De contracten zijn al getekend, de farmaceutische industrie werkt er hard aan zich te vrijwaren van aansprakelijkheid voor vaccinatieschade, en de propaganda-machine in de media draait op volle toeren.4

 
De Europese Commissie geeft een overzicht van belangrijkste stappen voor “doeltreffende vaccinatiestrategieën en de inzet van vaccins” in een uitgebreid document dat bol staat van de marketing boodschappen.5

“Nu Europa leert leven met de pandemie,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: