De COVID-19 BOM in de catacomben van het CDC ONTPLOFT

de-covid-19-bom-in-de-catacomben-van-het-cdc-ontploft

24-10-20 10:02:00,

De explosieve rapporten van het Amerikaanse RIVM druppelen langzaam maar zeker door in de gedachtengang van sommigen.

“De ontdekking van de APENZIEKTE”

Door Karma Sing – 23 oktober 2020

Ten eerste wil ik Jon Rappoport (www.nomorefakenews.com) bedanken voor het feit dat hij mij bewust heeft gemaakt van het werk van Dr. Tom Cowan M.D.

Dr. Cowan is een van die personen die veel meer geïnteresseerd is in het helpen van zijn medemens dan in het maken van een winstgevende zaak van de praktijk van de geneeskunde. Dit heeft hem ertoe gebracht om niet alleen te zoeken naar alternatieve oplossingen waar standaard therapieën hebben gefaald, maar ook om de kwaliteit van de “wetenschap” die door de MSMedia wordt omarmd en gepubliceerd in twijfel te trekken. In de huidige omstandigheden is dit van overweldigend belang gebleken, vooral met het oog op zijn ontdekkingen in de catacomben van het Amerikaanse CDC.

Dr. Cowan heeft zich verdiept in een artikel dat in juni 2020 in het CDC-tijdschrift werd gepubliceerd en waarin een groep van ongeveer 20 virologen de huidige stand van zaken beschrijven bij het identificeren, isoleren en zuiveren van “Sars-Covid-2” met het oog op het vaststellen van de genoomsequentie van het Covid-19 veroorzakende “virus” waarvan het Sars-Cov-2-eiwitfragment wordt verondersteld (dat is: iets beweren zonder bewijs, let wel!) deel uit te maken.

In het CDC-rapport staat dat “onderzoekers” de genetische sequentie van Sars-Cov-2 hebben onderzocht door gebruik te maken van de Polymerase Chain Reaction (PCR) sondes om ze uit onzuivere monsters te halen. Ze waren in staat om slechts 37 basenparen (chromosomen) te vinden. Dit voerden ze vervolgens in een computer die ze hadden geprogrammeerd om nog eens 29.973 basenparen toe te voegen om het veronderstelde Covid-19 “virus” te vormen [in elkaar te flansen door programmering].
Voor degenen die niet vertrouwd zijn met microbiologie is het ongetwijfeld nuttig om dit in een meer prozaïsche analogie te zetten om de enorme omvang van deze misdaad duidelijk te maken.

Laten we zeggen dat je in een voetbalstadion bent met een menigte van 30.000 mensen. Je selecteert een groep van 37 mensen die toevallig bij elkaar staan en probeert naar aanleiding van hun uiterlijk de namen en adressen van de andere 29.963 mensen in het stadion te halen. Denkt u dat dit mogelijk is?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: