De COVID quarantaine & interneringskampen in Canada – CSTV

de-covid-quarantaine-&-interneringskampen-in-canada-–-cstv

24-10-20 12:41:00,

GROTE ZORGEN OVER COVID/INTERNERINGSKAMPEN CANADA

Een politicus uit Ontario slaat alarm over het plan van de liberale Trudeau-regering om COVID-isolatie / quarantainefaciliteiten van kust tot kust uit te breiden. 

Randy Hillier, onafhankelijk MPP in Ontario voor Lanark, Frontenac & Kingston, uitte zijn bezorgdheid over de “Federale Quarantaine / Isolatie-sites” in de provinciale vraagperiode eind deze week.

Zie hier: (Nederlands ondertiteld)

Hij vroeg de regering van Doug Ford in Ontario of ze wisten “hoeveel van deze kampen er zullen worden gebouwd en hoeveel mensen verwacht deze regering vast te houden”. Hij wees erop hoe documentatie aantoont dat de “Federal Quarantine / Isolation sites” kunnen worden gebruikt voor “andere vereisten” naast COVID-19.

MICROFOON AFGESNEDEN

“Dus uw regering moet in onderhandeling zijn en op de hoogte zijn van deze plannen om mogelijk burgers en inwoners van ons land en onze provincie vast te houden en te isoleren, dus spreker, tegen de premier, waar zullen deze kampen worden gebouwd, hoeveel mensen zullen worden vastgehouden, en om welke reden, om welke redenen kunnen mensen in deze isolatiekampen worden vastgehouden, en ik zou graag willen dat de premier de mensen van Ontario verzekert…, ”zei Hillier, wiens microfoon werd afgesneden voordat hij klaar was.

In een e-mail aan zijn volgers uitte Hillier meer van zijn zorgen.

“De premier ontwijkt sinds juli actief mijn vragen. Vandaag was gewoon weer een voorbeeld van de nieuwe status quo in Queen’s Park, geen reactie. Na deze uitwisseling weet ik niet eens zeker of de premier en zijn kabinet weten wat er aan de hand is met betrekking tot de federale overheid die de uitbreiding van isolatie- / quarantainefaciliteiten van kust tot kust overweegt ”, schreef Hillier in een donderdag verzonden e-mail.

“De uitbreiding van isolatiekampen / quarantainekampen in Canada baart zorgen en de regering van Ontario moet hiervan op de hoogte zijn, dus waarom vertellen ze het de mensen in Ontario niet?” 

De regering van Canada (GoC) vraagt ​​momenteel feedback en informatie van industriële dienstverleners voor aanvullende “Federal Quarantine / Isolation-sites” die, indien gebouwd, kunnen worden gebruikt voor “andere vereisten” dan alleen voor door COVID-19 opgelegde quarantaines.

Het verzoek om feedback wordt vermeld op de Buyandsell.gc.ca-website van de GoC als een aanbestedingsbrief van interesse (LOI) en een verzoek om informatie (RFI) voor “Federal Quarantine / Isolation sites”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: