Over het informeren van de “mensen die het weten” | Stichting Vaccin Vrij

over-het-informeren-van-de-“mensen-die-het-weten”-|-stichting-vaccin-vrij

24-10-20 07:51:00,

Er was een tijd dat het leven simpel was. We konden altijd wel iemand volgen. Als artsen ons vertelden dat het tijd was voor de prikjes dan deden we dat, want artsen hadden ervoor gestudeerd. Als de overheid een beleid uitstippelde, dan was dat de weg die we gingen, want de overheid had tenslotte het beste met de burger voor. En als er iets in de krant stond wat in de kranten staat was waar. Gewoon omdat het in de krant stond.

Maar COVID-19 heeft alles op zijn kop gezet. We komen erachter dat het niet bovenstaande klopt en dat we de macht uit handen hebben gegeven. En zelfs dat macht misbruikt kan worden. En we beginnen de gevolgen van de absurde aanpak van COVID-19 allemaal te voelen, met alleen maar meer ellende in het vooruitzicht. En veel mensen komen in actie. Zij informeren zichzelf en anderen!

 
Creatieve actievoerder bij uitstek Frank Ruesink heeft samen met Romy Quint zijn terrein uitgebreid van de landelijke politie naar de lokale politiek. Op zaterdag 17 oktober waren zij sprekers tijdens een informatieve bijeenkomst van Gemeente Belangen Apeldoorn, naast een spreker die de RIVM-standpunten uiteenzette. 

Spreker Frank Ruesink is inmiddels een bekende spreker in Nederland. Hij heeft in zijn gezin een zeer aangrijpende ervaring gehad met een van zijn kinderen na een reguliere vaccinatie. Dat zette hem aan het denken en hij ging op onderzoek uit. Inmiddels wordt Frank gezien als een belangrijke lobbyist voor medische vrijheid, waarbij hij regelmatig contacten heeft met hoge ambtenaren en Kamerleden om zijn standpunten te delen.

Romy Quint heeft zich verregaand verdiept in Astra Zeneca – het bedrijf waar de toekomstige COVID-vaccins voor Nederland zijn aangekocht.

 
Zij stuurde mij haar toespraak die hieronder integraal is weergegeven.

toespraak voor lokale politici

Dr. Moolenburgh

Ik begin vandaag met een citaat over het hepatitis B vaccin uit het boek ‘U kunt veel meer dan u denkt’ geschreven door Dr. Hans Moolenburgh sr.

“Vroeger, toen men op bescheiden schaal begon te enten, deed men dat niét voor de negende tot tiende maand. Bij het snel toenemen van de entingen namen ook de bijverschijnselen duidelijk toe. Men begon het vaccineren op steeds vroegere leeftijd, zodat de eerste entingen ten slotte op de zesde week terecht kwamen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: