Ramon Bril – Er komt een moment dat iedereen het doorheeft | Stichting Vaccin Vrij

ramon-bril-–-er-komt-een-moment-dat-iedereen-het-doorheeft-|-stichting-vaccin-vrij

24-10-20 07:51:00,

Ramon Bril is een bekende voor mensen die regelmatig interviews bekijken van Cafe Weltschmerz. In deze korte aflevering maakt hij ons deelgenoot van een bom die is gevallen op het gevaar van de COVID-19 pandemie.

Op 14 oktober publiceerde een hoogstaande wetenschapper John P A Ioannidis zijn berekeningen van de dodelijkheid – wereldwijd – van Covid-19 bij de Wereldgezondheidsorganisatie. Ioannidis wordt ook wel de “scourge of sloppy science” (de plaag van de slordige wetenschap) genoemd vanwege zijn reputatie om onjuiste ‘rekenmodellen’ en andere klungelige wetenschap moeiteloos te ontmaskeren. Hij was vanaf het begin van de ‘crisis’ een tegenstander van de lockdowns, maar hij werd genegeerd door de media.

De conclusie van Ioannidis over de wereldwijde IFR (infection Fatality Rate – met andere woorden: sterfte aan COVID-19 besmetting) is 0,23% voor alle leeftijden, en 0,05% voor mensen onder de 70 jaar. De IFR werd door de WHO werd op basis van onjuiste rekenmodellen van Neil Ferguson in het begin van de pandemie op 3,4% berekend, maar dit bleek al snel totaal niet te kloppen. De IFR ligt nog veel lager omdat inmiddels bekend is dat bij het overgrote gedeelte van de sterfgevallen sprake was van ‘co-morbiditeit’, met andere woorden onderliggende oorzaken.

 
Het document waar Ramon het over heeft kunt u hier downloaden

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: