RIVM opgelet! Geen gesjoemel meer!

rivm-opgelet!-geen-gesjoemel-meer!

24-10-20 05:59:00,

Storing, vertraging, duwen en trekken na een recordscore van boven de 10.000 is het opeens moeilijk?? Incompleet door een storing??

Het volgende berichtje verscheen na wat vijven en zessen op Teletekst – door ons razendsnel veiliggesteld en gekopieerd:

RIVM:cijfers incompleet na storing Het aantal nieuwe coronabesmettingen dat het RIVM meldt,is incompleet door een technische storing en valt daardoor lager uit,morgen is dat waarschijnlijk hoger.Er zijn 8669 besmettingen gemeld, 1327 minder dan gisteren. Ook zijn er 55 nieuwe doden gemeld, tegen 47 gisteren.Het gemiddelde aantal doden de afgelopen zeven dagen is 41. Er zijn 284 nieuwe coronapatiënten op de verpleegafdelingen van ziekenhuizen opgenomen,gisteren waren het er 248, meldt het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding.Op de IC’s zijn 52 nieuwe patiënten,tegen 43 gisteren.Er zijn 2115 covidpatienten opgenomen.

RIVM: opgepast, want u wordt in de gaten gehouden. Zoals u de spelregels tijdens de wedstrijd (achteraf) verandert, dat kan niet ongestraft nog eens.

Gisteren was het een dagrecord van 10.007 positieve besmettingen. Dat is om te beginnen een psychologische barrière, en kort gezegd: een leugen.

U had achterstand en vertelde er gelijk bij, dat er een inhaaleffect bij zit van enkele dagen (en misschien wel weken – Red.). De werkelijkheid was dus gewoon LAGER.

Tegelijkertijd zit de GGD ineens te schreeuwen om testafspraken, sinds kort en dat betekent dat u helemaal bij bent. Vandaag gebeld, morgen getest! De teststraten lopen blijkbaar al te opzichtig leeg. Er is geen aanvoer in de laboratoria meer. De trukendoos raakt leeg.

De PCR langer laten doordraaien voor meer positieve uitslagen kost teveel tijd. Testen op één primer is al het absolute minimum. De boel loopt vast als er geen maatregelen worden genomen.

En met “vastlopen” bedoelen we dan: in elkaar donderende positieve testuitslagen. Slecht voor de planning.

Vandaag zou het derhalve een bijzonder spannende dag worden.

En wat gebeurt er?

STORING!

Alles is om 14.00 bekend bekend, behalve het aantal positieve testuitslagen. Iedereen rekent immers op NOG VEEL MEER “besmettingen”, “infecties”of “Covid-patiënten”, misschien wel 12.000!!

STORING.

U bedoelt: “We moeten tijd kopen, het getal is te laag.”

Dan verschijnt om 18.00 uur het Teletekstberichtje. Het getal waar de hele troep in Den Haag op stuurt en hun gammele beleid op baseert is inderdaad een stuk onder de 10.000 blijven steken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: