Studie toont aan dat griepprik het risico op aandoening veroorzaakt door coronavirus met 36% doet toenemen | Stichting Vaccin Vrij

studie-toont-aan-dat-griepprik-het-risico-op-aandoening-veroorzaakt-door-coronavirus-met-36%-doet-toenemen-|-stichting-vaccin-vrij

24-10-20 07:51:00,

De officiële verhaallijn van COVID-19 pandemie is: één oorzaak – één oplossing. Het virus is de oorzaak – en alleen een vaccin kan ons redden. Overheden doen geen onderzoek naar co-factoren zoals milieuvervuiling, 5G en griepvaccins – hoewel deze verbanden wel worden gelegd.

Verschillende wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat mensen die zijn gevaccineerd tegen de griep een hoger risico hebben om de griep te krijgen van een ander griepvirus dan het virus dat in de griep-prik zit.

Maar wie brengt in kaart of de mensen die COVID-19 krijgen zijn gevaccineerd met de normale griepprik? Niemand. Het onderstaande artikel is een vertaling van Pentagon Studie: Flu Shot Raises Risk of Coronavirus by 36% (and Other Supporting Studies), dat verscheen op het blog van Children’s Health Defense.

Studie toont aan dat griepprik het risico op aandoening veroorzaakt door coronavirus met 36% doet toenemen

Door Robert F. Kennedy, Jr., Voorzitter, Children’s Health Defense

Op 12 maart 2020 hielden Anderson Cooper en Dr. Sanjay Gupta een ‘Townhall Meeting” (vergadering waarin een politicus of beleidsmaker vragen van het publiek beantwoord) met als thema: “Corona feiten en angsten”. Tijdens de discussie zei Anderson tegen het publiek:

“En, nogmaals, als je je zorgen maakt over het coronavirus en je hebt nog geen griepprik gehad, dan moet je een griepprik gaan halen.”

Afgezien van het gebrek aan veiligheid en effectiviteit van de griepprik is de vraag: is de bewering van Anderson dat de griepprik zal helpen om COVID-19 te bestrijden waar? Het antwoord is nee.

In feite bewijzen de resultaten van veel peer-reviewed, gepubliceerde studies dat Andersons aanbeveling misschien wel het slechtste advies is dat hij het publiek had kunnen geven.

Bij het doorzoeken van wetenschappelijke literatuur is de enige studie die we hebben kunnen vinden waarin de werking van griepvaccins in relatie tot het coronavirus is geëvalueerd, een studie van het Amerikaanse Pentagon uit 2020, waaruit blijkt dat het griepvaccin de risico’s van het coronavirus met 36% verhoogt:

“Een griepvaccinatie kan het risico van andere respiratoire (op het ademhalingssysteem inwerkende) virussen verhogen, een fenomeen dat bekend staat als “virusinterferentie”.
 
“Virusinterferentie als gevolg van het griepvaccin werd in belangrijke mate in verband gebracht met het coronavirus.”

 
Hier zijn de bevindingen van de bovenstaande studie:

2020 Pentagon studie: Griepvaccins verhogen het risico op het coronavirus met 36%.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: