Een KEIZER ZONDER KLEREN..!!

een-keizer-zonder-kleren.!!

25-10-20 09:19:00,

NO MORE FAKE NEWS.. NoMoreFakeNews.com De Amerikaanse Jon Rappoport is auteur van 2 spraakmakende boeken:  ‘THE MATRIX REVEALED’ en ‘EXIT FROM THE MATRIX’. Hij was ooit kandidaat voor het US Congres en als journalist, kandidaat voor de Pulitzerprijs (1982). Meer dan 30 jaar werkt hij al als onafhankelijk onderzoeksjournalist en schrijft in die hoedanigheid veel artikelen over politiek en gezondheidszorg, die worden geplaatst in media over de hele wereld, zoals ‘CBS Healthwatch’, ‘LA Weekly’, ‘Spin Magazine’, het Duitse weekblad ‘Stern’ en andere dagbladen en tijdschriften in de VS en Europa.

Jon Rappoport geeft ook seminars en lezingen over globale politiek, gezondheidszorg, logica en de kracht van creativiteit, aan publiek over de hele wereld. Zoals je hieronder op het plaatje met zijn quote kunt zien, schuwt Rappoport geen enkele stevige uitspraak. Zoals de uitspraak dat Big Pharma erop uit is, om als een kartel samen te spannen, teneinde de wereldbevolking te beschadigen, manipuleren en zelfs te decimeren.. Heftige teksten die hij niet zomaar opschrijft..

De analyses en commentaren van Jon Rappoport zijn uiterst scherp, krachtig en onthullend. Zo ook uit de artikelen, die hieronder zijn samengevat, door onze Lillian Richell… Waarom is er zo weinig kritisch geluid te horen op het doen en laten van de ‘medische wetenschap’.. Waarom worden erudiete medische wetenschappers té vaak nog niet gehoord in hun kritiek op het klakkeloos overdragen van de macht aan de farmaceutische industrie..? Al eerder plaatsten we artikelen van de hand van Rappoport’s artikelen hier op de site. Bijvoorbeeld het artikel over de manipulaties van president Obama rondom de immunisatie van GMO-moloch Monsanto liegt er niet om. (HIER)

En daar stond hij.. President Barack Obama, met zijn ‘senior advisor’ inzake voedselveiligheid.. Kun je het je voorstellen..??! (klik voor een artikel van drs. John Consemulder, hier op de site, over de draaideurpolitiek van o.a. Monsanto)

Lillian Richell: “Jon Rappoport heeft recent een zestal blogs besteed aan het niet bestaande SARS-CoV-2. Te interessant om onvertaald te laten voor de Nederlandse lezers. Hij is een doorgewinterde onderzoeksjournalist, al 30 jaar in het vak en van meerdere markten thuis. Hij heeft een flinke staat van dienst als interviewer (genomineerd voor de Pulitzer-prijs in 1982), als producer van en gast in radioprogramma’s en was initiatiefnemer van The Great Boycott [1].

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: