Avondklok in Catalonië – CSTV

avondklok-in-catalonie-–-cstv

26-10-20 12:30:00,

Avondklok, verplichte mondmaskers, niet zingen, alle horeca gesloten, afstand houden, niet roken binnen 2 meter afstand van een ander persoon, tussen 22:00 en 6:00 verboden je huis uit te gaan.

Mogen wij dit fascistische maatregelen noemen? Voor een virus waar, ook in Spanje, geen hond aan dood gaat op de gebruikelijke kwetsbaren na?

Vorige week al gingen alle horecagelegenheden op slot. En nu dus de avondklok.

Hier het masterplan dat ook naar Nederland toe komt. Net als de mondkapjesplicht. Het zal jullie daar in Nederland berouwen dat jullie het hebben toegelaten. Ik spreek uit ervaring en ik blijf bij het standpunt dat ouderen die hun kinderen een mondkapje opzetten, zeer, maar dan ook ZEER, onverantwoordelijk bezig zijn. Wanneer je deze absurde maatregel boven de gezondheid van je kind plaatst, dan moet men zichzelf eens heel goed in de spiegel aankijken. En als u niet doorheeft wat u uw kind aandoet dan kunt u beter eens wat onderzoek gaan doen.

Hier de nieuwe regels die, omdat mensen met open ogen in de wintergriepcijfers gaan trappen, aangeschroefd zullen worden.

1. Op welke gemeenten heeft het betrekking?

Naar heel Catalonië, zonder uitzonderingen.

2. Wat zijn de openingstijden van de avondklok?

Van 22.00 uur tot 06.00 uur.

3. Kan ik overdag mijn gemeente of mijn buurt binnenkomen of verlaten?

Ja, op dit moment zijn er geen algemene beperkingen op de mobiliteit tijdens de uren dat de avondklok niet van kracht is. De Generalitat raadt echter aan om het huis niet te verlaten behalve voor wat essentieel is, sociale activiteit zoveel mogelijk te beperken en waar mogelijk telewerken.

4. Hoe laat sluiten winkels?

Alle locaties moeten om 21.00 uur sluiten, met uitzondering van culturele shows, die sluiten om 22.00 uur.

5. Als ik terugkom van een culturele show en het is later dan 22.00 uur, krijg ik dan een boete?

Nee. Als je terugkeert van een culturele show, heb je tot 23.00 uur de tijd om bij je thuis aan te komen. U moet het ticket voor de show bewaren om het indien nodig aan de politie te laten zien.

6. Zijn de bars en restaurants gesloten?

Ja, ze kunnen alleen eten afhalen of thuis bestellen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: