Duitse ARD-excuus: “COVID door ons ‘opgeblazen’”…!

duitse-ard-excuus:-“covid-door-ons-‘opgeblazen’”…!

26-10-20 08:40:00, X
X Duitse ARD-excuus: “COVID door ons ‘opgeblazen’”…!

2020 WantToKnow.nl/be

x

Zoals je de experts in deze video hoort zeggen, zijn besmettingen nog geen zieken..! De essentie van dátgene waar iedereen nu over in paniek lijkt te raken. Natuurlijk komen zieken voort uit het aantal infecties, maar tegelijkertijd dienen we JUIST infecties op te lopen, teneinde onze immuunsystemen aan de gang te zetten. OM EEN NATUURLIJKE WEERSTAND TE ONTWIKKELEN tegen dit vermeende en gevreesde -dat vooral- virus. Dátgene wat in het voorjaar zo essentieel was, het aantal IC-opnames en het aantal gestorvenen, lijkt nu stukken minder essentieel.

En hoe is het mogelijk dat ziekenhuis-capaciteit de ernst van een ziekte aangeeft.. Hadden we niet fundamenteel op de zorg bezuinigd, en het aantal IC- en ziekenhuisbedden drastische gereduceerd, de afgelopen jaren onder het Kabinet Rutte, was er dan nu zo’n panische angst geweest..?? We spreken telkens over tienden van procenten van een populatie van 100%. Daarvoor worden economie, cultuur en het hele maatschappelijke leven ontwricht, zonder dat er maar sprake kan zijn van een GEZONDER discussie over de daadwerkelijke situatie.

Waar zijn de Nederlandse GEZOND-VERSTAND-MAATREGELEN..?
Wist je dat er in Nederland PER DAG 700 mensen in ziekenhuizen opgenomen  worden met hartklachten? En let wel, dat daarvan maar liefst 103 mensen per dag sterven aan hartfalen? Maar we zijn inmiddels zóver afgedaald, dat Corona (met een totaal op dit moment van ca. 1600 patiënten in ziekenhuizen) de schuld krijgt van de ‘overbelasting’ van de ziekenhuizen.

Maar weet niet iedereen dat stress, een belangrijke factor is bij het ontstaan van hartproblemen? Als we werkelijk iets willen doen voor de volksgezondheid, EN voor de belasting van de ziekenhuizen, dan zouden we stress moeten verminderen. Maar wat doen Rutte & De Beleidsmakers? De stress opvoeren. Natuurlijk…!

De ARD, een lichtend voorbeeld.
Ook al duurt het filmpje maar 8 minuten, kijk naar deze excuses van de ARD, impliciet, in de vorm van het brengen van het JUISTE NIEUWS. Volledig en niet de helft van de waarheid weglatend, om kennelijk een dialoog uit de weg te gaan? Of een ander verhaal geen kans te geven, het licht te zien..? Kijk naar deze video en oordeel zélf. (Deze video werd ondertiteld door onze collega’s van LeefBewust, waarvoor onze dank. Zie je geen NL-ondertitels?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: