‘Marionet Gates gaat World Trade Organisation (WTO) leiden’… – Interessante Tijden

‘marionet-gates-gaat-world-trade-organisation-(wto)-leiden’…-–-interessante-tijden

26-10-20 01:20:00,

Meteen besteld…

Risico-analist F. William Engdahl meldt dat een Nigeriaanse marionet van Bill Gates, Ngozi Okonjo -eerder werkzaam bij zijn Gavi Foundation (vaccinatie-lobbyclub) waarschijnlijk baas wordt van de World Trade Organisation. (WTO).

Een Nigeriaanse helpt daarmee beleid doordrukken dat Afrikaanse landbouwers verder onder de knoet brengt van multinationals als Cargill en Unilever, passend in de lijn van The Great Reset van het World Economic Forum.

Pers van oude mediadraag vrijwillig een muilkorf

Wereld Terreur Organisatie (WTO)
De massamedia van Telegraaf tot Volkskrant masseren het argeloze volk dat hen (en de personen die zij papegaaien) nog gelooft richting derde golf staatsterreur: een nieuwe massa-opsluiting die via avondklokken en serieverboden steeds verder uitbreidt. Een fatsoenlijk geinformeerd persoon die het geopolitieke spel afgelopen 10 jaar ging doorzien,  die is hierover niet verbaasd.

Zie ook hoe Interpol zich conformeert aan hun 2030 Agenda via Global Policing Goals

Het steeds verder opsluiten van je bevolking, is onderdeel van de coup van globalistische instituties, die een centralistische economische agenda (2030 Agenda) doordrukken. Zo ontstaat wat Engdahl een ‘totalitaire democratie’ noemt.

De duurzaamheidspolitie van Interpol. Ook Harm Edens met z’n klimaatquiz draagt dat zelfde SDG-speldje (SDG-supporters) dat ook Bill Gates draagt, koning Willem Alexander, enz. 

Formeel op papier zijn de onderdrukte landen een democratische rechtstaat, maar in werkelijkheid bepalen ngo’s en multinationals, banken (het grote geld) wat de politiek mag doen met hun 2030 Agenda.

Engdahl schrijft al jaren over de macht van Wallstreet en Big Oil bij het controleren van het wereldtoneel. Uiteraard is de klimaatagenda, zoals wij al vaker schreven, ook hun uitvinding. Zo kun je aan het verbrandingsproduct CO2 ook nog eens geld verdienen en investeringskapitaal losweken, nu uit de publieke kas. Zie ondermeer mijn al 130 duizend maal bekeken uitleg:

Engdahl schrijft hier:

Okonjo-Iweala left the corrupt government of President Goodluck Jonathan in 2015 to become Chairman of GAVI-The Vaccine Alliance, where she sits until today. GAVI stands for Global Alliance for Vaccines and Immunization. It was founded in 2000 with an initial $750 million grant from the Bill & Melinda Gates Foundation.

Gates was joined by the World Bank and GAVI was all agreed at the Davos World Economic Forum,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: