De Gezond Verstand Krant

de-gezond-verstand-krant

27-10-20 01:53:00,

Nederlanders willen in meerderheid censuur. Dat blijkt uit een onderzoek van Hart van Nederland.

Het tijdschrift Gezond Verstand blijft de gemoederen bezig houden. Volgens deskundigen en politici is het blad stemmingmakend en verspreidt het desinformatie over onder andere corona. Hoort zoiets wel in de schappen te liggen bij Bruna, AKO en Primera?

Gezond Verstand, dat de coronacrisis “een kunstmatige pandemie gefabriceerd met frauduleuze modellen” noemt, wordt er onder andere van beschuldigd complottheorieën te verspreiden. Het tijdschrift is als huis-aan-huisblad gratis door zo’n 850.000 brievenbussen geduwd.

Viroloog en OMT-lid Marion Koopmans noemde het eerste nummer “brievenbusvervuiling” en riep het ministerie van Volksgezondheid op het blad onder de loep te nemen.

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/hart-van-nederland-panel-tijdschriften-met-complottheorieen/

Tja, de professor dierenarts krijgt er behoorlijk van langs in de Gezond Verstand Krant van Nederland. Het komt er in feite op neer, dat mevrouw de boel geflest heeft met haar “verhandeling” over het nieuw ontdekte SARS-CoV-2 virus. Het gaat zoals het altijd gaat met deze tak van wetenschap: een selffulfilling prophecy. Het aantonen van een “virus” door te beweren, dat er cellen dood worden gemaakt. Dus iets concluderen wat je niet ziet, maar zelf hebt veroorzaakt door cel- en weefseldodende chemicaliën aan mengseltjes toe te voegen. Van het mengseltje wordt AANGENOMEN dat het “killer-virus” er in zit. Over vervuiling gesproken, mevrouw kan er wat van – heb je daar nou een heel leven voor gestudeerd op onze kosten?? Hopeloos.

Regel nummer 1: zijn de 4 postulaten van Koch gehanteerd?

Regel nummer 2: is toxiciteit uitgesloten?

De geleerden kijken allang niet meer naar de postulaten van Koch, die overigens door Koch zelf ook werden omzeild om “de gang in het onderzoek te houden”.

Toxiciteit uitsluiten door er celdodende materie aan toe te voegen? Nogmaals: hopeloos….

Liefst 55% van de bevraagden wil dat de overheid haar werk ongestoord moet kunnen doen en dat daarom dus complottheorieën moeten worden gecensureerd.

Laten we dan maar beginnen met het staatscomplot wat we nu al 9 maanden moeten ondergaan, de “pandemie” die er nooit was. Althans niet als gevolg van het door prof. M. Koopmans ontdekte “virus”.

Wil de Nederlander niet weten hoe hij wordt belazerd van staatswege?

Met de nep-pandemie (de cijfers spreken voor zich),

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: