Café Weltschmerz – Bewustzijnsdeskundige Jan Storms deelt zijn visie op de huidige crisis | Stichting Vaccin Vrij

cafe-weltschmerz-–-bewustzijnsdeskundige-jan-storms-deelt-zijn-visie-op-de-huidige-crisis-|-stichting-vaccin-vrij

28-10-20 08:39:00,

Jan Storms is bewustzijnsdeskundige. Hij schreef het boek ‘Destructieve relaties op de schop’. Een standaardwerk op het gebied van psychopathie voor het grote publiek.

In gesprek met Jorn Lukaszczyk bij cafe Weltschmerz, vertelt hij in dit eerste deel (deel twee volgt later) over de valkuilen van blind geloof in de wetenschap en medisch onderzoek. Hij deelt zijn visie op de huidige overheidsmaatregelen.

Langs de weg van ayurvedische inzichten en de westerse wetenschap neemt hij ons mee in zijn visie op de huidige bestuurscrisis. Hij spreekt over de schadelijke ongewenste effecten van medicijnen, het beperkte kennisfundament van de moderne geneeskunde, de grote fouten in medische onderzoeken en het ontbreken van de samenhang der dingen bij de maatregelen die nu genomen worden.

“Als de redenen veranderen maar de politiek blijft hetzelfde, dan is de richting waarin die politiek gaat het eigenlijke doel. Dus (in)consistentie in handelen verraad de intentie”. – Jan Storms, 10/10/2020.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: