Column – Even tanken bij het tankstation… – CSTV

column-–-even-tanken-bij-het-tankstation…-–-cstv

28-10-20 07:36:00,

Vandaag, bij het tankstation, eens ff tanken.

Ga naar binnen om af te rekenen.. staat daar een vrouwtje achter dik glas met een masker op. Er was verder niemand binnen. Ik vroeg haar of het nu verplicht werd door Shell of zo? Dat je achter glas een masker op moet?

“Nee”, antwoordde ze, “Ik wil dat de mensen zien dat ik een masker op heb zodat zij ook een masker op doen.”

Ik zei tegen haar dat wanneer ik haar vroeger zag, zonder masker, er een altijd vriendelijke en aardige dame achter de balie stond, met altijd een glimlach op haar gezicht. Nu zag ik alleen maar angstige ogen, geen emotie en vooral geen glimlach. Ik zei tegen haar dat je op deze manier mensen die binnen komen alleen maar banger maakt. Toen werd ze stil…..”Maar het moet toch?”, zei ze….

Ik zei: “Nee, het is een verzoek, nu nog, maar op deze manier werk jij mee om het een verplichting te maken.”

Heb me toen maar omgedraaid en ben weggegaan, die is niet meer te redden.

Toen ik in m´n auto stapte moest ik weer denken aan de woorden van mevrouw van Ark: “We moeten de manier van denken bij de mensen veranderen.”

Van Ark: Mondkapjes dienen geen medisch doel maar gedragsverandering

Loop een supermarkt binnen zonder bekluier en je wordt aangekeken als een parasiet, een verrader, een outcast. En ik wil eigenlijk iedereen die met gezond verstand nadenkt waarschuwen!!

We zijn er nog lang niet. Ze willen dat we emotieloze en hersenloze schepsels worden. Met de mouw opgerold in de rij gaan staan om je te laten vaccineren, zo snel mogelijk. Geen vragen stellen, alleen maar befehlen opvolgen. Heil Brussel, Heil Europa…….

Denk goed na lieve mensen, denk zelf goed na!!!!

10 jaar Rutte…..Net als de zorg nu, krijgt iedereen nog 1000 euro van hem. Gaan we niet krijgen. In al die 10 jaar betalen we p.p. 1.000 euro meer op jaarbasis aan belastingen, zorg en onderwijs.

Rutte heeft alles kapot gemaakt. Begin maart dit jaar waren er 1.150 IC bedden. We zijn nu bijna in november en er zijn nog steeds 1150 IC bedden. Met 50% van de informatie die ze krijgen maken ze 100% beslissingen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: