De routekaart van een ijzingwekkend complot – Transitieweb

de-routekaart-van-een-ijzingwekkend-complot-–-transitieweb

28-10-20 08:12:00,

Een anonieme Canadese klokkenluider stuurde onlangs een mail naar The Canadian Report. Met daarin de globale planning van een wereldwijd complot waarvan de haren je te berge rijzen. Broodjeaapverhaal? Ik denk van niet. Maar laten we deze ogenschijnlijk gelekte planning de komende maanden maar naast de werkelijke gebeurtenissen leggen. Het wordt vanzelf duidelijk.

In de verklaring van de klokkenluider staat onder meer dat er in de loop van november wereldwijd een algehele lockdown is gepland.

In de eerste week van december weten we dan of deze voorspelling klopte. Als dat het geval is wordt de waarschijnlijkheid van de rest van het verhaal groter.

Tot nu toe zitten we onmiskenbaar in een opbouw naar wat binnen enkele weken zo’n totale lockdown kan worden. Stap voor stap worden immers de diverse vrijheidsberovende maatregelen uitgebreid.

In de video hieronder de verklaring met Nederlandse ondertitels.
(NB PMO is de afkorting van Prime Minister’s Office, dus het kantoor van premier Trudeau. Wij zouden zeggen: ‘Het torentje’. Klik hier voor het Engelstalige origineel, interessant vanwege de comments eronder.)

Is this leaked info really Trudeau’s crazy COVID plan for 2021? You decide … https://t.co/809mPvCqRz pic.twitter.com/VTpKINHnEn

— CanadianReport (@Canadian_Report) October 14, 2020

Better safe than sorry

Als de klokkenluider in zijn e-mail daadwerkelijk accurate geheime informatie over een waar mega complot heeft gelekt, dan staan ons grimmige jaren te wachten.

Afgaande op alles wat ik vanaf half maart dit jaar aangaande deze ‘coronacrisis’ heb zien langskomen, denk ik dat we deze informatie serieus moeten nemen.

Ik houd er ernstig rekening mee dat hij of zij de waarheid vertelt en ons wil waarschuwen.

Better safe than sorry, dus laten we – in de korte tijd die resteert – zo goed mogelijk voorbereidingen treffen.

Ik denk dan vooral aan actie op drie hoofdgebieden:
1. zorg dat je (een groot deel van de tijd) in stralingsluwe omgevingen verblijft
2. verbouw je eigen groenten en leg voorraden aan
3. verbindt je met gelijkgestemden, liefst zo dicht mogelijk in je buurt

Meer over deze onderwerpen in de nieuwsbrief van TransitieWeb die in de tweede helft van deze week naar de abonnees verzonden wordt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: