Het moment voor verandering is nu – Conferentie World doctors alliance in Berlijn | Stichting Vaccin Vrij

het-moment-voor-verandering-is-nu-–-conferentie-world-doctors-alliance-in-berlijn-|-stichting-vaccin-vrij

28-10-20 08:39:00,

In het weekend van 10 oktober vond in Berlijn een conferentie plaats van de World Doctors Alliance. Artsen, wetenschappers en vrijheidsstrijders van over de hele wereld kwamen hier bijeen.

Enerzijds om met elkaar te delen wat de stand van zaken is rondom de Corona situatie in alle landen. Anderzijds om met elkaar vooruit te kijken naar de wereld waar we wél in willen leven. De bijeenkomst werd geïnitieerd door arts Heiko Schöning en professor moleculaire biologie en immunologie Dolores Cahill. Zij stellen al sinds het begin van de Corona crisis kritische vragen over de maatregelen die overheden wereldwijd nemen. De aanwezigen tijdens deze conferentie in Berlijn spraken onder meer over de omvang van de censuur, de onbetrouwbaarheid van de PCR testen en de extreme maatregelen die in geen enkele verhouding liggen met de mensen die aan het Covid-19 virus overlijden.

De beelden van het bijgaande filmpje, waarin een aantal van de aanwezigen tijdens de conferentie zich voorstelt, ging de wereld over. Wil je meer informatie over wat tijdens de conferentie besproken is? Bekijk dan de website acu2020.org voor meer opnames van deze bijzondere conferentie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: