Klachten bij de STER over Gezond Verstand

klachten-bij-de-ster-over-gezond-verstand

28-10-20 02:23:00,

Een pedopartij heeft in dit land minder moeite om reclame te maken dan Gezond Verstand.

Als een betaalde reclameboodschap nu ook al moet worden gecensureerd…. Maar, ja, met het nieuwe coronawetje in de hand, weet je het met de overheid maar nooit….

Klachten radiospot Gezond Verstand De Reclame Code Commissie heeft meerdere klachten gekregen over een radioreclame van het tijdschrift Gezond Verstand. Het ziet er daarom naar uit dat de commissie gaat onderzoeken of de reclame tegen de regels is. In de STER-blokken op NPO Radio 1 was een reclame te horen voor het blad,dat dat het coronavirus eerder omschreef als “kunstmatige pandemie”. Luisteraars vroegen zich af waarom daarvoor reclame wordt gemaakt op een nieuwszender. Alleen de STER heeft invloed op wat er wordt uitgezonden. De organisatie zegt geen reden te hebben gezien om het spotje te weigeren.

Waar komen die klachten vandaan?

Waarom zouden krantjes geen reclame mogen maken op de NPO?

Omdat het niet overeenkomt met de instructies die de media hebben gekregen?

Minister van censuur Ollongren heeft gezegd, dat dit complotblaadje in winkels naast de uitgeve van de Fabeltjeskrant hoort te liggen. Zij beweert letterlijk, dat de inhoud van Gezond Verstand verzonnen is. Met deze uitspraak van een overheidsdienaar kun je zo naar de rechter. Buiten Den Haag, graag.

Het Nederlandse volk zit in de val van collectief cognitieve dissonantie. De afgelopen 9 maanden is er zo hard een fabel in geramd, zie dat er nog maar eens uit te krijgen. Alleen al het feit dat de cijfers aan de lopende band worden vervalst is al reden om de overheid eens goed aan de tand te voelen. Want als dat waar is, dan kan de BILJOENEN claim van Dr. Reiner Fuellmich met een paar biljoen worden uitgebreid. Niet alleen in Duitsland en de VS, ook in Nederland.

Nogmaals, met Nederlandse ondertiteling:

Share this:

Vind ik leuk:Like Laden…  » Lees verder

%d bloggers liken dit: