Kritische huisarts kraakt coronabeleid De Jonge: ‘Alles gericht op corona, met slechts sterftecijfer 0,25%!’

kritische-huisarts-kraakt-coronabeleid-de-jonge:-‘alles-gericht-op-corona,-met-slechts-sterftecijfer-0,25%!’

28-10-20 02:30:00,

Een huisarts gaat op zijn manier los tegen het dominante en goed in de markt gezette ‘Corona’.

Hij zegt onder andere:

“De regering moet ook het gevaar van het coronavirus relativeren”, vindt Felix van der Wissel. “Toen de hele epidemie begon, wisten we nog nergens van. Toen verwachtte men dat van alle mensen die corona zouden krijgen, 3 à 4 procent zou sterven.”

Inmiddels is het sterftepercentage volgens de huisarts bijgesteld tot ongeveer 0,25 procent. “Dat wil zeggen dat het op het niveau ligt van een ernstige griep. En daarvoor moeten we al deze maatregelen nemen?”

“Het mag niet zo zijn dat iemand met corona meer aandacht krijgt dan mijn patiënt met kanker.”

BRON

Dat sterftecijfer ligt zelfs nog lager, beduidend lager dan de jaarlijks terugkerende griep. Maar vooral de laatste zin trekt onze aandacht.

Het zou inderdaad absurd zijn, dat Covid-patiënten voor alles en iedereen gaan.

Wat moet je daar aan doen?

Dit is vragen om fraude. Als er een doodzieke hartpatiënt aan de ziekenhuispoort staat en er is nog een IC bedje over, wat houdt een specialist dan tegen om de patiënt het het labeltje “Verdachte COVID-19” mee te geven?

En dan nog iets.

Wat houdt een ziekenhuis tegen om veel te makkelijk patiënten naar de IC door te schuiven, die daar niet horen? En vervolgens roepen: “Vol is vol”?

En tenslotte:

Waarom wordt er nog steeds geen medicatie toegepast aan verdachte gevallen, voordat het te laat is en ze naar het ziekenhuis moeten?

Het is in Nederland Gidsland gewoon een puinhoop sinds de totale gezondheidszorg is vervangen door Ruttes participatiemaatschappij.

En dan hebben we het nog niet eens over een ECHTE epidemie!

Share this:

Vind ik leuk:Like Laden…  » Lees verder

%d bloggers liken dit: