Robert Kennedy jr., Children’s Health Defense, 24 oktober 2020

robert-kennedy-jr.,-children’s-health-defense,-24-oktober-2020

28-10-20 09:02:00,

Ter gelegenheid van een weekend vol demonstraties en protestbewegingen (24/25 oktober) heeft Robert Kennedy jr., oprichter van Children’s Health Defense, een speech uitgesproken. Hieronder de Nederlandse vertaling. De Engelstalige (en Engels ondertitelde) speech vind je hier: https://youtu.be/_ylOJ2pVl54 (Door een keelziekte heeft Robert Kennedy een lastiger te verstaan uitspraak.)

Zaterdag 24 oktober 2020 op het Malieveld Den Haag; HART voor VRIJHEID, met dank aan Viruswaarheid en alle aanwezigen.

Hallo allemaal, dit is Robert F. Kennedy jr. en ik zo blij dat ik nu de gelegenheid heb om te spreken tegen duizenden burgers in 15 landen op alle continenten in de wereld die vandaag zijn samengekomen om te protesteren tegen deze coup d’état door Big Data, Big Telecom, Big Tech, Big olie en chemische bedrijven, door dit wereldwijde publieke gezondheid kartel dat wordt geleid door Bill Gates en de WHO, dat nu oploopt naar twee triljoen dollar, en zijn rijkdom en zijn macht over onze levens, onze vrijheid wil vergroten. Die onze democratieën willen omverwerpen, en onze soevereiniteit willen vernietigen, en onze controle over onze levens en de gezondheid van onze kinderen.

En ik wil je herinneren – degenen onder jullie die niet Amerikaans zijn – aan iets dat elk Amerikaans kind leert wanneer het opgroeit in dit land over onze geschiedenis.

Tijdens de grote depressie zei Franklin Roosevelt – die een van de grootste presidenten was in de Amerikaanse geschiedenis – tegen de Amerikanen; “Het enige waarvoor wij bang moeten zijn is de angst zelf”.

En wij groeien op en horen dat, maar de mensen begrijpen niet echt wat het betekent. Maar het was een zeer, zeer diepe waarschuwing van Roosevelt. Want wij zagen wat de grote depressie aanrichtte, in Oost-Europa, in Italië, in Duitsland en Spanje. Waar die crisis de mensen in de richting van fascisme duwde in de landen in het oosten, waar dezelfde crisis de burgers en regeringen naar communisme duwde en ook de instorting veroorzaakte van regeringen over de hele wereld.

En in ons land, de Verenigde Staten, is het moeilijk voor de mensen om zich nu te herinneren dat bijna een derde van de mensen in ons land volledig waren gedesillusioneerd door kapitalisme en zich wilden keren naar communisme, en een andere een derde wilde zich keren naar fascisme.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: