Bewustzijnsdeskundige: Corona beleid is typerend gedrag van psychopaten – Xandernieuws

bewustzijnsdeskundige:-corona-beleid-is-typerend-gedrag-van-psychopaten-–-xandernieuws

29-10-20 07:16:00,

‘Dit (beleid) is zeer ziek.’

—————————————————————————————————————————————–

‘Pathocratie (overheid gerund door psychopaten) in het Westen in vergevorderd stadium’ – ‘Mensen gaan ervan uit dat hun leiders het beste met hen voor hebben, en dat is nu zeker niet het geval’ – ‘Slachtoffers van deze psychopaten makkelijk te herkennen, vaak dragen ze een mondkapje’

—————————————————————————————————————————————–

Het tweede Café Weltschmerz gesprek van ondernemer Jorn Luckaszczyk met bewustzijnsdeskundige Jan Storms is wat ons betreft tot nu toe één van de belangrijkste interviews van dit jaar, en mag u niet missen. Vooral bij mensen die nog steeds in de goede bedoelingen van de overheid geloven zouden de schellen wel eens van de ogen kunnen vallen. Storms legt namelijk haarfijn uit hoe het corona beleid van de regering en het OMT heel kenmerkend is voor het gedrag van psychopaten. ‘En hun slachtoffers zijn makkelijk te herkennen: vaak dragen ze een mondkapje.’

Jan Storms is auteur van het boek ‘Destructieve Relaties op de Schop’, wat Café Weltschmerz als ‘een standaardwerk op het gebied van psychopathie voor het grote publiek’ omschrijft, omdat dit het meest gelezen boek op dit vakgebied is, en ook door professionals in de psychiatrie wordt gebruikt.

‘Psychopathie wordt gekenmerkt door een gebrek aan geweten en een gebrek aan invoelingsvermogen, daar zijn de meeste onderzoekers het over eens,’ begint Storms. Omdat het meestal op zeer jonge leeftijd ontstaat, noemt hij psychopaten vaak ‘verongelukte kleine kinderen. Ze zijn stil blijven staan in hun ontwikkeling en ernstig beschadigd, omdat de functie van het geweten tot de diepste kern van de mens behoort.’

Aan de buitenkant zien ze er normaal uit

Deze mensen gaan meestal door het leven door het dragen van een masker. ‘Er zijn twee redenen waarom psychopathie ongelooflijk moeilijk te herkennen kan zijn. Ten eerste zien die mensen er aan de buitenkant vaak normaal uit. Het beeld van de psychopaat die met een bebloed mes tussen zijn tanden jou in een steegje staat op te wachten, zijn hele grote uitzonderingen. Dat komt bijna niet voor.’

‘Maar een niet- of beperkt functionerend geweten heb je bij ongeveer 5% van de bevolking. Deze mensen zien er normaal uit, praten normaal, hebben schijnbare normale reacties.’ Pas als je deze mensen langere tijd meemaakt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: