Verpletterend gewicht aan schulden / Door Peter Meier

verpletterend-gewicht-aan-schulden-/-door-peter-meier

29-10-20 01:36:00,

Verpletterend gewicht aan schulden

Als goud overbodig wordt gemaakt 

Grootste financiële zeepbel in de geschiedenis

De hoeveelheid nieuw geïnjecteerd geld is verbluffend

De Deep State ondervindt hun noodlot          

Er is geen nationale schuld zonder hetzelfde bedrag aan nationaal krediet

Fiat-valuta’s leiden tot corruptie en verpletterende schulden, beide zijn de oorzaak van de economische problemen in de wereld van nu. Vrijwel overal lenen regeringen en hun burgers meer dan ooit tevoren, en in veel gevallen is de kans op een ordelijke terugbetaling onmogelijk geworden. Het ‘point of no return’ is gepasseerd – waar rentelasten de mogelijkheid verdrinken contanten te genereren om de financieringskosten te dekken, zelfs tegen het nul rentetarief. Hierdoor wordt de schuldenlast steeds groter. Het moet inmiddels duidelijk zijn; Banksters gedijen spectaculair als fiat-valuta’s worden toegepast. Als je denkt dat goud en zilver minderwaardig of waardeloos zijn; dan hebben de banksters bij jou een geweldig resultaat bereikt.

Elke regering functioneert bewust op schuldgeld, waardoor elke dag meer schuld wordt opgebouwd, dat de “nationale schuld” wordt genoemd. Deze schuld is samengesteld uit Promissoire Notes, Obligaties, of wettig betaalmiddel, algemeen bekend als fiatgeld. Al deze schuldpapieren worden op frauduleuze wijze beheerd in de boekhoudsystemen van corrupte overheden.

Bijvoorbeeld; Wanneer iemand je betaalt met een schuldbrief of certificaat, wat synoniem is met het fiatgeld van vandaag, en je accepteert deze schuld als betaling, dan wordt er een krediet gecreëerd voor deze persoon want er is een schuld opgebouwd bij jou. Je wordt nooit voor deze schuld betaald totdat je “deze aansprakelijkheid” doorgeeft aan iemand anders, door dit fiat-schuldinstrument te gebruiken als een middel om iets van intrinsieke waarde voor terug te kopen.
Denk hierover na, op een andere manier; elke keer dat een schuld wordt gecreëerd; wordt ook een krediet van een gelijk bedrag gegenereerd. Omdat wiskundig gezien schuld en krediet met elkaar in evenwicht moeten zijn. Er kan bijvoorbeeld geen 20 biljoen euro aan “nationale schuld” worden gecreëerd zonder het bestaan ​​van een gelijkwaardig 20 biljoen aan “nationaal krediet”.

Zo hebben regeringen honderden biljoenen aan nationale kredieten verzameld, en feitelijk zou het nog veel meer kunnen zijn dan dat,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: