Corona Investigation Committee – Deel 14 | Door Jochen Mitschka | KenFM.de

corona-investigation-committee-–-deel-14-|-door-jochen-mitschka-|-kenfm.de

30-10-20 12:49:00,

Belediging van royalty’s of noodzakelijk proces?

Een standpunt van Jochen Mitschka.

Na „Leren van de Onderzoekscommissie Mexicaanse griep“ (1), het onderwerp „De situatie van mensen in verpleeghuizen“ (2), werd een verslag over de omstandigheden in Bergamo (3) gevolgd door: „De Drosten Test, Immuniteit en de Tweede Golf“ (4). Na de hoorzitting over „De situatie van kleine ondernemers en zelfstandigen“ (5), nu het 3e en laatste deel van sessie 6 (6), dat gaat over de situatie van kinderen.

Aan het begin van de zitting las mevrouw Viviane Fischer teksten voor uit brieven waarin werd gemeld hoe paniek en woede zich onder kinderen verspreidde ten opzichte van „asociale mensen“ die „anderen wilden doden“ door zich niet aan de overheidsvoorschriften te houden. De rapporten gingen zo ver als fysieke aanvallen voor het niet dragen van een masker buitenshuis.

„Ouders staan op“

De volgende spreker was mevrouw Tina Romdhani van het burgerinitiatief „Ouders opstaan“, die zich specifiek tegen dit soort indoctrinatie van kinderen verzet, zoals in de inleiding door mevrouw Fischer wordt uitgelegd. Het initiatief heeft sinds mei meer dan 10 000 leden gehad (7). Het initiatief komt op voor de vrijheid van maskers voor kinderen en de vrije keuze van de vaccinatie, dus tegen de verplichte vaccinatie.

Mevrouw Romdhani vertelde vervolgens hoe de ervaring met haar eigen kinderen (hoofdpijn, misselijkheid door het masker, de wens om niet meer naar school te gaan) haar ertoe had aangezet om deel uit te maken van de beweging. Vervolgens rapporteerde ze over de druk die schoolbestuurders op ouders uitoefenen wanneer zij de concepten van hygiëne in twijfel durven trekken.

Ze rapporteerde toen over gevallen waarin kinderen gedwongen werden om maskers te dragen ondanks dat ze gemaskerd waren, en over uitspraken in schoolteksten die enorme druk uitoefenen, zelfs op basisschoolkinderen… „als je je niet aan de regels houdt, dan laten we je oppakken“.

„Volgens het schoolbestuur van Karlsruhe zullen kinderen met een vrijstelling het komende schooljaar waarschijnlijk niet naar school kunnen gaan. Dit zou een enorme straf zijn voor deze kinderen, verklaarde mevrouw Romdhani, en voegde eraan toe dat deze verklaring alleen werd afgelegd op uitdrukkelijk verzoek van een moeder.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: