COVID-idiotie: vooral NIET naar Zweden kijken..!!

covid-idiotie:-vooral-niet-naar-zweden-kijken.!!

30-10-20 08:25:00,

x
x COVID-idiotie: vooral NIET naar Zweden kijken..!!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Premier Mark Rutte had er niet over gesproken zei hij in de Tweede Kamer, een paar weken geleden. Gewoon weer de RUTTE-LEUGENS, die we van hem gewend zijn. Maar dit keer zijn er 2 miljoen getuigen..! Want in zijn eerste toespraak aan het Nederlandse volk op 16 maart jl., inzake de Corona-ontwikkelingen, spreekt hij over.. (NATUURLIJKE) GROEPSIMMUNITEIT..! Wat is er nu aan de hand, dat hij deze woorden ontkent..?? Mag die natuurlijke groepsimmuniteit niet bereikt worden, omdat anders veel mensen besmet raken..?? Mag het vuur niet onder de ketel, als je water wilt koken, omdat het gevaar van een huishoudelijke brand té groot wordt geacht..??

Laten we het voorbeeld erbij halen, waarvoor we een diepe buiging zouden moeten maken.. De situatie in Zweden. Hierover doet professor Kim Sneppen, één van de meest prominente epidemie-experts van Denemarken een stevige uitspraak. Hij is hoogleraar biocomplexiteit aan het Niels Bohr Instituut in Kopenhagen en maakt over deze unieke gezondheidssituatie in Zweden, dit krachtige statement:

“Het is heel goed mogelijk, dat de pandemie van het coronavirus in Zweden voorbij is. Er zijn aanwijzingen dat de Zweden een zekere immuniteit voor het virus hebben opgebouwd die, samen met al het andere dat ze doen om verspreiding tegen te gaan, voldoende is om de ziekte onder controle te houden.”..!!

In een interview (HIER) meldt hij dat deze overwinning op het virus, te danken is aan bereikte groepsimmuniteit. Alleen is dat op zich al opmerkelijk, omdat minder dan de noodzakelijk geachte grens van 60% van de bevolking besmet is geweest met het virus. De wetenschapper is auteur van een onderzoek waarbij de rol van zogeheten ‘superverspreiders’ in de pandemie is uitgelicht, een minderheid van de bevolking die het virus buitenproportioneel verspreidt.

Een mogelijke verklaring voor de veronderstelde groepsimmuniteit is dat het virus als eerste verspreid wordt door de meest sociale en actieve leden van de samenleving, zo blijkt uit een Zweeds onderzoek dat in augustus gepubliceerd werd. Als deze actieve groep immuun raakt, wordt het virus daardoor veel sterker afgeremd, dan bij besmetting onder de rest van de bevolking. Het zou betekenen dat groepsimmuniteit al bereikt kan worden met 43% procent van de bevolking.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: