Dr. Madej: Covid-19 vaccin zal ons lichaam genetisch veranderen – De Lange Mars Plus

dr.-madej:-covid-19-vaccin-zal-ons-lichaam-genetisch-veranderen-–-de-lange-mars-plus

30-10-20 09:05:00,

Dr Carrie Madej onderzocht het voorgestelde covid-19 vaccin en komt tot verontrustende conclusies. De injectie modificeert volgens de dokter ons lichaam genetisch, zorgt dat we deels de eigendom over ons lijf kwijtraken, geeft een digitale code af en opent mogelijkheid ons te verbinden met AI. Kortom met een “goed” vaccin kan de wereldbevolking 10 tot 15 procent afnemen.

Met deze 21 minuten durende video van Dr Madej luidt zij de alarmbel voor de wereld die naarstig een vaccin wil tegen het covid-19 virus. Uit haar onderzoek blijkt dat dit vaccin geen normaal griepvaccin is, maar een compleet nieuw type. De hierin gebruikte technologie kan de manier veranderen hoe we leven, wie en wat we zijn.

 

Genetische modificatie

Een van de fabrikanten is het bedrijf Moderna van oprichter Derek Rossi. Deze man was succesvol in het reproduceren en het veranderen van de functie van een stamcel met wat aangepaste RNA. Hij maakte het genetisch gemodificeerd. Rossi bewees volgens Carrie dat je genetisch iets kan modificeren door met aangepaste RNA te werken.

Op dit concept stichtte hij Moderna. Het bedrijf heeft nooit eerder vaccins noch geneesmiddelen gefabriceerd. Recent was het bedrijf in het nieuws omdat het razendsnel het vaccin ontwikkelt. Binnen een half jaar is het al in fase 3 van de ontwikkeling. Terwijl deze normaal in totaal vijf tot zes jaar duurt.

Echter gebaseerd op dierproeven waar deze technologie getest werd bleek dat je kan verwachten dat de kans op kanker toeneemt, genen muteren en er ook een toename van auto-immuun reacties is.

Micronaalden

Het idee is om een pleister te gebruiken dat naar de patiënt kan worden gestuurd. Deze brengt het pleister aan op de hand en voila je bent gevaccineerd.

In de pleister zitten namelijk kleine naalden met hydrogel met daarin het luciferase enzym en het vaccin. De naalden gaan door je celmembraan zodat synthetisch DNA binnenkomt. Je lichaam ‘leest’ dit en reproduceert het. Het idee is dat het lichaam daardoor eraan gewend raakt en zal weten wanneer het antibodies moet maken voor een verbeterde T-cel respons.

Transfectie

Volgens Dr Madej is echter het probleem ‘transfectie’.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: