Onbewezen virussen: niets nieuws onder de zon – ze doen het steeds weer

onbewezen-virussen:-niets-nieuws-onder-de-zon-–-ze-doen-het-steeds-weer

30-10-20 08:46:00,

Door Jon Rappoport – 30 oktober 2020

Omdat ik er bij blijf dat het SARS-CoV-2-virus niet bewezen is, maak ik ook een volgend punt:

Er is geen eerlijk en langdurig mainstream debat over dit onderwerp, en dat moet wel. Gerenommeerde tijdschriften zouden hun pagina’s moeten openstellen voor een dergelijk debat, maar dat is niet het geval. Ze negeren het, stappen opzij en onderdrukken een debat. Dit is geen wetenschap. Het is niet eens een slap aftreksel van de wetenschap.

En het COVID-virus is niet de eerste keer dat het existentie probleem zich voordoet. Als meer mensen dat zouden begrijpen, zouden ze nu niet zo geschokt zijn.

Hier zijn verschillende gevallen uit de recente geschiedenis.

(1) Pellagra

In het begin van de 20e eeuw greep een zeer vervelende huidziekte, pellagra genaamd, om zich heen in het Amerikaanse Zuiden. Enkele miljoenen mensen werden erdoor getroffen.

De elitaire medische visie was natuurlijk: een ziektkeim is de oorzaak. Maar niemand kon het vinden in de daaropvolgende decennia. Ten slotte overtuigde een kleine groep onafhankelijke onderzoekers, die meedogenloos een andere weg insloeg, de gevestigde orde ervan dat de echte oorzaak een niacine-deficiëntie was.

(2) SMOM

In de jaren zestig en zeventig kreeg Japan te maken met een vreemde zenuwstelselaandoening die SMON werd genoemd. Opnieuw was onder trompetgeschal de opdracht: zoek het virus, het moet een virus zijn. Maar nee, in een baanbrekende rechtszaak werd aangetoond dat de oorzaak een gastro-intestinale drug, clioquinol, geproduceerd door Ciba-Geigy, was. Het bedrijf verontschuldigde zich en betaalde schadevergoeding. Sindsdien is uit onderzoek gebleken dat clioquinol niet alle SMON-zaken verklaart.

(3) SARS, 2003.

Tijdens het hoogtepunt van de hysterie in Canada over deze griepachtige ziekte, ontsnapte de beroemde onderzoeker van de WHO, Frank Plummer, uit het reservaat en vertelde de pers dat steeds minder SARS-patiënten symptomen van het het virus vertoonden, waardoor het percentage tot nul daalde. Dus: welk virus moest worden gevonden?

(4) De Mexicaanse griep, 2009.

Zoals ik in een recent artikel uiteenzette, onthulde CBS-onderzoeksverslaggever Sharyl Attkisson dat de CDC in het geheim was gestopt met het tellen van gevallen, omdat het overweldigende percentage patiëntenmonsters dat terugkwam uit testlaboratoria geen enkel teken van het Mexicaanse griepvirus of een ander griepvirus vertoonde.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: