Verdedig de basiswet: Hoe werkt dat? | Door Anselm Lenz | KenFM.de

verdedig-de-basiswet:-hoe-werkt-dat?-|-door-anselm-lenz-|-kenfm.de

30-10-20 12:49:00,

Een commentaar van Anselm Lenz (redacteur van het weekblad Demokratischer Widerstand)

De „tweede golf“ komt eraan en elke vrouw en elke man weet het of kan het weten: Onze gezondheid is hier niet aan de orde. We moeten worden geïsoleerd en in het gareel worden gebracht. Nu hebben we te maken met overlevingsstrategieën in het neo-fascisme onder Corona.

Allereerst moeten we de vraag beantwoorden waar we zijn. Op dit moment kan dit alleen onder de voorwaarde van een echte onderzoekshypothese. We bevinden ons onder „Corona“ op een punt in de geschiedenis, waar een noodlijdend rijk een totalitaire greep op de macht neemt om zijn eigen systeem van heerschappij absoluut te maken. Het offensief, dat ook wel de Derde Wereldoorlog kan worden genoemd, is dit keer gericht tegen de eigen bevolking. Het noodlijdende Amerikaanse rijk heeft een hoge schuldenlast en gijzelt daarom de bevolking in zijn hele regeringsgebied.

De Corona-maatregelen zijn dus in de eerste plaats bedoeld voor de Amerikaanse bevolking, die in het shockproces gewend moet zijn aan een drastische daling van hun levensstandaard en tegelijkertijd gedisciplineerd moet zijn. Een terugkeer naar vrijheidsrechten en democratie is voor geen enkel land op aarde gepland, maar een neo-fascistische wereldheerschappij, waarvoor staten en Amerikaanse technologiebedrijven worden samengevoegd. Ten slotte is de invoering van een nieuwe wereldwijde digitale munt bedoeld om alle geldstromen te koppelen aan een Amerikaans hulpsysteem en om het Amerikaanse handelstekort weg te werken.

Om te voorkomen dat de wereldbevolking zich verzet, moet zij worden geïsoleerd in haar eigen vier muren en moet elke democratische beweging worden verpletterd. Parlementen, een vrije pers, grondwettelijke vrijheden, het recht van vergadering, vrij verkeer en de rechtsstaat zullen worden vernietigd in een geplande in plaats van een neveneffect. Deze Gleichschaltung is uitgebreid van een ontwrichtende ondemocratische ontwikkeling – die in de afgelopen vier decennia werd waargenomen en beschreven als „neo-liberaal tijdperk“ – tot een neo-fascistisch Amerikaans wereldabsolutisme onder Chinese tolerantie. De voorbereiding en de testfase van het nieuwe fascisme liggen tientallen jaren in het verleden. Sinds maart 2020 loopt de definitieve uitvoering af.

De werkelijke gevolgen van de Corona-dictatuur laten al zien dat de vernietiging van de democratie en alle normen van de beschaving niet de rechten van de zwarten betreft: het heeft de honger en ellende op het zuidelijk halfrond,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: