Buitenparlementaire Corona onderzoekscommissie – Wakker Mens

buitenparlementaire-corona-onderzoekscommissie-–-wakker-mens

02-11-20 01:33:00,

Reiner Fuellmich is een ervaren advocaat, die in zijn 26-jarige carrière met succes rechtszaken heeft gevoerd tegen frauduleuze multinationals. Hij is ook een van de vier leden van het ‘German Corona Investigative Committee’. Sinds 10 juli 2020 heeft hij een groot aantal getuigenissen afgenomen bij wetenschappers, artsen en experts om antwoorden te vinden op de vele vragen over de Corona-crisis. Fuellmich zegt in het begin van het filmpje het volgende:

Deze corona-crisis moet, volgens alles wat we vandaag weten, worden omgedoopt tot een “Corona-schandaal” en degenen die ervoor verantwoordelijk zijn moeten strafrechtelijk worden vervolgd en aangeklaagd voor civiele schade. Op politiek niveau moet alles in het werk worden gesteld om ervoor te zorgen dat niemand ooit nog zo machtig zal zijn dat hij de mensheid kan bedriegen of ons kan proberen te manipuleren met een corrupte agenda. En daarom zal ik u nu uitleggen hoe en waar een internationaal netwerk van advocaten de grootste onrechtmatige daad ooit zal aanvechten; het corona- fraudeschandaal, dat zich inmiddels heeft ontvouwd tot waarschijnlijk het grootste misdrijf tegen de menselijkheid dat ooit is gepleegd.

Het zijn geen loze woorden, en het is uitermate belangrijk dat dit filmpje op grote schaal wordt bekeken en gedeeld. De getuigenissen zullen niemand onberoerd laten – denk mee, denk na.

Tekst van VaccinVrij
Bron op YouTube

Andere berichten

 • blank Corona downloads

  Downloaden – uitprinten – ophangen Een vriendin van ons durfde niet als enige in de straat de vlag halfstok te hangen. Het verzet moet veel…

 • blank Corona of Influenza?

  Op 4 september verkondigde de pharma-gigant Hoffmann-La Roche trots dat ze een nieuwe test hadden ontwikkeld, waardoor het nu mogelijk was met dezelfde test vast…

 • blank Corona-weetjes – Toerkmenistan

  Op een Russische site was het volgende bericht te lezen: Er is maar één land ter wereld waar men niet ziek wordt en ook nooit…

 • blank Corona: Open brief aan kanselier Merkel

  Omdat her Coronavirus zich in Nederland net zo gedraagt als in Duitsland leek ons de volgende video zeer verhelderend.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: