‘Mens’, niet ‘virus’ de te controleren ‘pandemie’… – Interessante Tijden

‘mens’,-niet-‘virus’-de-te-controleren-‘pandemie’…-–-interessante-tijden

02-11-20 01:10:00,

Het rapport van de stichting van Aart Jan de Geus en internationaal socialisten

De eigenaar (hoofdaandeelhouder) van RTL Nieuws, Bertelsmann Stiftung in Gutersloh met Aart Jan de Geus (Triodos Bank, CDA) als CEO, die bepleiten een ‘agressieve’ aanpak van resterende menselijke vrijheden voor hun 2030 Agenda, uit naam van ‘gezondheid’.

Die Post 2015-development agenda (heet ook Great Reset) is de technocratische agenda voor wereldregering door bankiers, bureaucraten en ngo’s. Die agenda komt voort uit de oorlog tegen menselijke populatiegroei van de Club van Rome. Volgens hen was ‘de mens kanker voor de planeet’. Nu is de mens als ziektevector het te controleren gevaar.

Hun strategie is altijd het zelfde: met technocratische taal en het (veinzen van) wetenschappelijkheid verkopen ze een totalitaire machtsagenda. Prik door die aanspraken op sociaal prestige vermomd als exactheid met je boerenverstand, en de duivel heeft geen kleren meer aan.

De kankermetafoor van het ecologisme, geciteerd door de Club van Rome in 1974

Kanker voor de planeet
Lees ter intro ook mijn reportage over het bezoek aan het Bertelsmann-imperium in Gutersloh. En lees HIER het rapport over Covid als bedreiging/kans voor het halen van hun agenda van het Internationaal Socialisme (sustainable development)

De kans is groot dat U een sterke informatie-achterstand op mij heeft. Dat zeg ik niet zo van ‘hahah’, maar om je te helpen. Bent U beter geïnformeerd, wees dan zeer welkom! En vertel! We gaan vandaag verder helpen om je los te trekken uit de stroom van onzin die massamedia als RTL Nieuws je verkopen, via een duik in historie en een cursus ‘hoe leer ik weer nadenken’…

Dan zie je door de virus en Co2-bomen het groene bos weer. Wat willen globalisten? Hun CO2-agenda is het hoofddoel. Daarom pleiten ze immers al voor Klimaatlockdown. Gaan we nu verder.

Hoe noemde de Club van Rome in het rapport ‘Mankind at the Crossroads’ in 1974?

Een ‘kanker voor de planeet’. Dat is hoe de wereldelite van globalistische instituties (Columbia University, Rockefeller Foundation, IMF, Wereldbank) en eugenetici als Bill Gates over andere mensen denken.

The Voluntary Human Extinction Movement. Het extreme ecologisme kent ook genocidale en fascistische elementen

Dat is ook hoe Deep Ecology over ‘de mens’ denkt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: