CDC PLANNEN COVID CONCENTRATIEKAMPEN

cdc-plannen-covid-concentratiekampen

03-11-20 08:41:00,

Het CDC-document is getiteld: “Tussentijdse operationele overwegingen voor het implementeren van de afschermingsaanpak om COVID-19-infecties in humanitaire omgevingen te voorkomen”, bijgewerkt op 26 juli 2020. Hier zijn de belangrijkste citaten.

Houd er bij het lezen en realiseren van het gruwelijke plan rekening mee dat dit systeem kan worden gemanipuleerd om IEDEREEN naar deze kampen te leiden.

“De afschermingsaanpak heeft tot doel het aantal ernstige COVID-19-gevallen te verminderen door het contact tussen individuen met een hoger risico op het ontwikkelen van een ernstige ziekte (‘ hoog risico ’) en de algemene bevolking (‘ laag risico ’) te beperken. Personen met een hoog risico worden tijdelijk verplaatst naar veilige of ‘groene zones’ die zijn ingesteld op het niveau van het huishouden, de buurt, het kamp / de sector of de gemeenschap, afhankelijk van de context en de omgeving. Ze zouden minimaal contact hebben met familieleden en andere bewoners met een laag risico. ”

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

“… de afschermende benadering suggereert het fysiek scheiden van individuen met een hoog risico van de algemene bevolking om prioriteit te geven aan het gebruik van de beperkte beschikbare middelen en om de implementatie van inperkingsmaatregelen op lange termijn onder de algemene bevolking te vermijden.”

“Een groep schuilplaatsen zoals scholen, gemeenschapsgebouwen binnen een kamp / sector (max. 50 personen met een hoog risico per groene zone) waar personen met een hoog risico fysiek samen worden geïsoleerd. Een toegangspunt wordt gebruikt voor het uitwisselen van voedsel, voorraden etc. Een ontmoetingsruimte wordt gebruikt voor bewoners en bezoekers om te communiceren terwijl ze fysieke afstand (2 meter) houden. Geen beweging in of buiten de groene zone. ”

Overweging: Plan een langere implementatietijd, minimaal 6 maanden. Toelichting: De afschermingsaanpak stelt voor dat groene zones worden gehandhaafd totdat een van de volgende omstandigheden zich voordoet: (i) voldoende ziekenhuisopnamecapaciteit is vastgesteld; (ii) effectieve vaccin- of therapeutische opties op grote schaal beschikbaar komen; of (iii) de COVID-19-epidemie die de bevolking treft afneemt. ”

Hoe zou je het vinden om in een van deze kampen opgesloten te worden?

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: