Wenen: Aanslag is False Flag

wenen:-aanslag-is-false-flag

03-11-20 09:15:00,

In Oostenrijk is het opvallend doorzichtig, hoe Operatie COVID-19 is georganiseerd en waarom.

De algemene tendens is, dat ten koste van alles er een tweede lockdown moet komen. Die is nodig om de westerse economie ten opzichte van de Aziatische kapot te krijgen. Dat nationale regeringen daar volledig aan meewerken is al geen raadsel meer. Steekpenningen en chantage blijken een ijzersterke formule om een dictatoriaal regime bevolking te laten terroriseren.

Deze lockdowns worden gebaseerd op een test-epidemie. Niet op een pandemie met overvolle ziekenhuizen, barakkenkampen, oververhitte crematoria en een vastlopende economie. Nee, een gemanipuleerde testmethode is maatgevend en de overgrote meerderheid van de mentaal verzwakte bevolking gelooft het. De overheid krijgt het voordeel van de twijfel, telkens weer.

In Frankrijk werd een lockdown afgekondigd en vrijwel direct daarna kwamen “moslimterroristen” in actie, waarbij niet alleen een ongegronde angst voor een virus reden voor machtsvertoon is, maar ook de eeuwige dreiging van “Allahuh Akbar!” Het was al wonderbaarlijk hoe rustig de islamisten zich hielden gedurende de “coronacrisis”. Een zelfgekozen quarantaine, hoe absurd wil je het hebben.

In Oostenrijk hing een dreiging in de lucht van een tweede lockdown, maar dat veroorzaakte veel protest onder de bevolking. Het Hooggerechtshof verklaarde zelfs eventuele nieuwe maatregelen ongrondwettig. Direct daarna kondigde de Oostenrijkse bondskanselier bij decreet de tweede lockdown af. Politici trekken zich dus niets meer aan van de rechtsstaat, omdat ze worden gedreven door een onzichtbare macht.

Omdat de maatregel kwaad bloed zette en voor veel onrust zou kunnen zorgen, is er een aanslag georganiseerd. In Wenen, in de buurt van een synagoge, zwaar bewapende moslimterroristen, een moordpartij op het juiste moment.

Resultaat: militairen die de orde bewaken.

Ooit zal de aap de mouw verlaten en duidelijk maken dat de Oostenrijkers er in worden geluisd. De terreur is van staatswege.

Ook nu weer zijn onschuldigen slachtoffer. Een beetje terrorist bestormt het parlement op zoek naar politici.

Share this:

Vind ik leuk:Like Laden…  » Lees verder

%d bloggers liken dit: