44.000 wetenschappers, volksgezondheidsexperts en clinici ondertekenen een verklaring waarin staat dat lockdowns niet werken

44.000-wetenschappers,-volksgezondheidsexperts-en-clinici-ondertekenen-een-verklaring-waarin-staat-dat-lockdowns-niet-werken

04-11-20 09:08:00,

“We volgen het wetenschappelijk advies op”, zeggen westerse regeringen terwijl ze deze afdwingen, hun tweede landelijke lockdown in minder dan 8 maanden. Nou, de wetenschap heeft nu zeker geadviseerd, maar volgt iemand …?

Als u aan het begin van het jaar aan het publiek zou vragen “moeten we gezichtsmaskers / lockdowns gebruiken om een ​​bijzonder vervelende griep te bestrijden?”, Zouden hun antwoorden over het algemeen in de trant van “natuurlijk niet” en “ik ik accepteer het risico ” zijn. Maar vandaag, nu de kalender omslaat naar november, zijn de resultaten te zien van een zeer effectieve hersenspoelingcampagne, en een schrikbarende meerderheid is nu volledig voorstander van dergelijke onderdrukkende, economische vernietigende maatregelen, en geloven dat ze de sleutel zijn tot hun overleving, ondanks dat er NUL wetenschappelijke steun achter zit.

Deze “nuttige idioten” vragen zelfs om ruimere en strengere maatregelen. In het VK, bijvoorbeeld, zullen scholen niet sluiten in deze laatste ronde van beperkingen – afgedwongen op 5 november – een beslissing die de onderwijsvakbonden van de natie op suggestieve wijze als een ‘dodelijke fout’ hebben bestempeld. Zulke nuttige idioten zijn alleen maar bang geweest, niet geïnformeerd. Hoe denken mensen dat het menselijk ras tot nu toe heeft overleefd? We bouwen immuniteit op tegen een griepvirus, door het te krijgen, geen winstgevend vaccin vereist.

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Van de 750 miljoen mensen die volgens de Wereldgezondheidsorganisatie tot nu toe met het virus zijn besmet, is bijna geen enkele opnieuw besmet.

Bovendien, hoewel COVID-19 nieuw is, zijn coronavirusstammen dat niet. Waar nooit op wordt gewezen, is dat velen die in het verleden zijn geïnfecteerd met andere coronavirussen, met succes een immuniteit hebben opgebouwd tegen nauw verwante, zoals COVID-19. Meerdere onderzoeksgroepen in Europa en de VS hebben aangetoond dat ongeveer 30% van de bevolking al immuun was voor COVID-19 voordat het virus zelfs maar kwam – een feit dat overheidsadviseurs blijven negeren. In het VK komt dat neer op meer dan 20 miljoen mensen. Daar komt nog bij dat uit de laatste gegevens blijkt dat 33,5% van de bevolking al besmet is met COVID-19. En als je er dan rekening mee houdt dat een tiende van de Britse bevolking tien jaar of jonger is (en dus grotendeels onkwetsbaar),

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: