Deugbankier Frank Elderson (BIS) bazelt over ‘biodiversiteit’ – Interessante Tijden

deugbankier-frank-elderson-(bis)-bazelt-over-‘biodiversiteit’-–-interessante-tijden

04-11-20 01:22:00,

De ziekte van de moderne tijd: ‘zie mij deugen’..

Aan de lezing die Frank Elderson van De Nederlandse Bank en de Bank voor Internationale Betalingen (BIS) hield voor de UNEP – From 1 to 17- kun je zien dat de 2030 agenda op het hoogste niveau de koers bepaalt.

Die ‘deugmens’-agenda behelst de transitie van jaarlijks duizenden miljarden euro’s van belastingvee geroofd kapitaal van middenklasse naar bankiers en investeerders uit naam van CO2-politiek.

Je ziet ook dat zulke topbankiers hun wereldbeeld over de natuur maar ontlenen aan de natte krant, en niets begrijpen of weten van biologie, natuurkunde.

2030 Agenda: Global Governance aka ‘wereldregering’

Groene Frank op klimaatkruistocht
Elderson is voorzitter van hun Network for ‘Greening’ the Financial System: het incorporeren van de CO2-zwendel in de markt. Daarmee schaf je feitelijk de vrije markt af, want je dwingt mensen te betalen voor iets dat onder staatsdwang ‘waarde’ krijgt. Hete lucht (CO2) geef je een richtprijs van 50 euro per ton.

Net als bij een aflaat, dat je de katholieke kerk betaalt om je zonden af te kopen. In de 13de eeuw kon je bij de katholieke kerk ook punten in de hemel kopen door mee op kruistocht te gaan. Nu koop je punten in de boardroom door op klimaatkruistocht te gaan.

Oftewel, je maakt energie duur voor doorsneeconsumenten. Terwijl een complexe maatschappij alleen functioneert via toevoer van goedkope energie. Dus je maakt kunstmatige schaarste.

CO2 for a fantastic plant growth. Hoe meer CO2, hoe groener de planeet

We citeren Elderson voor de enorme bedragen die zij uit de zak van belastingbetalers willen kloppen voor hun strijd tegen gebakken lucht (CO2)

For climate for example, it is estimated that an additional 1.5 trillion dollars are needed annually to finance the required investments. And for all of the SDGs combined, an estimated 5-7 trillion dollars are needed annually until 2030.

As the UNEP FI Manifesto rightly states, all of the current initiatives together, however impressive, will most likely not be enough to finance the SDG investment gap.

Je ziet ook dat zulke jongens hoog in de boom, tegelijk ook maar wat papegaaien. Ze hebben niet het flauwste benul van natuurkunde biologie enz.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: