Amerika verliest de verkiezing – Duitsland wint gratis drukwerk | Door Anselm Lenz | KenFM.de

amerika-verliest-de-verkiezing-–-duitsland-wint-gratis-drukwerk-|-door-anselm-lenz-|-kenfm.de

05-11-20 08:17:00,

Argentinië heeft zich al bevrijd en in Duitsland wordt een vrije uitgeverij voor nieuwe gedrukte media opgericht. Leren terugvechten: Sinds zeven maanden wordt het westelijk halfrond gedomineerd door een totalitaire staatsgreep onder de vlag van „Corona“. De Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn ondergeschikt aan de actie, de uitslag zal worden uitgesteld.

Een standpunt van Anselm Lenz.
Redacteur van het weekblad Democratisch Verzet

Met elke dag van de avondklok van het Corona-regime in Duitsland wordt de druk in de ketel verhoogd. De federale en deelstaatregeringen regeren – zonder een referendum nog open discussie – in een juridisch vacuüm. Dit gaat ten koste van de hele bevolking, met name de middenklasse, de culturele productie – en de ambtenaren die gedwongen moeten worden hun ambtseed te schenden.

De politieke klasse heeft het vertrouwen in de politieke structuren en de media al verloren aan een tweecijferig miljoen mensen in het land, en de grootste demonstratiebeweging in de Europese geschiedenis vindt al zeven maanden plaats. Vandaag, woensdag, demonstreert de democratiebeweging opnieuw op en rond de Alexanderplatz in Berlijn vanaf 16.00 uur. Het is een van de duizenden demonstraties sinds 28 maart 2020.

Het regime zal nu uitgroeien tot een steeds fanatieker wordende controlerende dictatuur – of het zal zich terugtrekken ten gunste van een onbelemmerde generatie die een allesomvattende opening naar de democratische soeverein, het volk, doorvoert. Iedereen die zich nog steeds afvraagt hoe de uitgebreide schending van de beschaving door het Corona-regime in de media in praktijk is gebracht, zal zich het begin ervan herinneren.

Mediawerkers geïsoleerd

In het begin functioneerde het verloop van de media-aanpassing landelijk via het abrupte thuiskantoorregime. Redacteuren van alle bedrijven konden niet naar hun kantoor gaan, maar werden centraal gestuurd of genegeerd. Discussies, interne democratie en persoonlijk contact in de pers werden vermeden, er werd morele druk opgebouwd en er werden vroege voorbeelden gegeven in geval van kritiek.

In het isolement van de „luchtbel“ werd alle interne weerstand gesmoord. De hoofdredacteurs en geselecteerde afdelingshoofden hebben de door het kabinet van de bondskanselier en de NAVO-agentschappen uitgezette koers gevolgd – en zo de lezers en kijkers bewust niet geïnformeerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: