De Totalitaire Staat der Nederlanden Anno 2020

de-totalitaire-staat-der-nederlanden-anno-2020

05-11-20 11:35:00, 0 0 ShareTweetSubscribe Read Time:7 Minute, 7 Second 012995 - Tweede Wereldoorlog. NSB. Strijdlustige taal in Volk en Vaderland  van 2 november 1935. De krant2 November 1935 heeft overeenkomsten met 3 November 2020 ! Nog even en het verzet krijgt corona sterren met virus tekens op haar jas gespeld!

Ik wil beginnen met op te merken, dat ik 10 jaar geleden, ja zelfs 1 jaar geleden niet had kunnen denken dat ik dit zou moeten opschrijven. Dat Nederland al deelnam aan illegale oorlogen met belastinggeld van de Nederlanders is niet nieuw. Dat Nederland vieze belasting spelletjes speelt met brievenbussen is niet nieuw. Maar een een totalitaire staat en dat nota bene onder een partij die zogenaamd liberaal is, is wel het laatste wat ik had verwacht. Maar dat zijn de harde feiten en realiteit wat Nederland en de hele EU (en sommige andere landen in de wereld) geworden zijn in 2020. De globale 3e wereldoorlog om de run op het vaccin ten koste van de burgers, m.a.w. de nieuwe Nederlandse Covid-19 NSB is geboren!

Een totalitaire klimaat ideologie oorlog volgens de totalitaire regels van de EU (agenda 2030) en de totalitaire institutie het World Economic Forum (WEF) , big-pharma en tech-staat. De Führer van het WEF is Klaus Schwab, een Duitser geboren in 1938 in Ravenburg, ook lid van de Bilderberg club natuurlijk, opgericht door een NAZI Prins Bernard (+), Prins der Totalitaire Staat der Nederlanden. Als we niet uitkijken is in 2025 alles verloren dan zal de Kunstmatige Intelligentie (KI) het overnemen en kunnen we nergens heen, alleen de kist blijft over, als we nu geen actie nemen. In 2021 zal Nederland een totalitaire technocratische staat zijn, als we als volk geen actie ondernemen. Het is niet ondenkbaar dat tegenstanders opgesloten gaan worden, net als in de 2e wereldoorlog in misschien wel zogenaamde quarantaine kampen. Een mooi nieuw woord voor concentratiekampen. Dokter Mengele zou jaloers zijn op deze COVID-19 staat!

De regels die het er het meest uitspringen zijn onderstaande regels (zelfs Hitler ging niet zover tegenover zijn zijn eigen volk):

THUISQUARANTAINE

  • Alleen de mensen die bij u wonen mogen samen met u in huis zijn. U blijft zo veel mogelijk op 1,5 meter afstand van uw huisgenoten. Dus niet knuffelen, niet zoenen en geen seks.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: