Dood door lockdown

dood-door-lockdown

05-11-20 05:36:00,

Op 28 maart 2020 publiceerde AIER een artikel over de gevolgen van economische verwoesting door lockdowns. Dit artikel voorspelde in de USA meer dan 100.000 extra sterfgevallen als gevolg van een overdosis drugs, zelfmoord, alcoholisme, moord en onbehandelde depressie – allemaal niet het gevolg van het virus, maar van een beleid van verplichte social distancing, economische neergang, sluiting van bedrijven en scholen, gesloten medische diensten, en algemene depressie die gepaard gaat met verlies van vrijheid en keuze.

De auteurs toonden aan dat, hoe erg een virus ook is, beleid dat het normale sociale functioneren ondermijnt, enorm en totaal onnodig leed en dood zal veroorzaken. Nu zijn we zeven maanden later en het ergste is uitgekomen. De CDC (RIVM in USA) heeft een schokkend aantal extra sterfgevallen gedocumenteerd, niet door Covid:

  • 25-44: 77% extra sterfgevallen die NIET gerelateerd zijn aan Covid
  • 65+: 39% NIET gerelateerd aan Covid

De meest verrassende gegevens hebben betrekking op de leeftijdsgroep 25-44. Dit is een groep met een sterftecijfer door Covid-gerelateerde infecties van 0,0092%, dat wil zeggen voor bijna iedereen in deze groep is het nauwelijks een ziekte. En toch sterven ze in een tempo dat ver boven verwachting ligt, en meestal door kwesties die geen verband houden met Covid. Er mogen eigenlijk geen extra sterfgevallen zijn maar het tegendeel is waar.

Mensen sterven in alle demografische categorieën als gevolg van de radicale transformatie van het leven zelf. Bovendien laat nieuw onderzoek zien dat er een enorme toename is van het aantal overlijdensgevallen in bejaardentehuizen, waarschijnlijk als gevolg van wanhoop en eenzaamheid door het verminderen van familiebezoek.

Het hele patroon is diep tragisch. Het was ook volkomen voorspelbaar. In plaats van rationeel om te gaan met een tamelijk normaal virus, zoals we de hele 20e eeuw hadden gedaan, begonnen we aan een nieuw sociaal / politiek experiment in lockdowns. We probeerden een virus te intimideren met ‘ experts’  en politieke macht.  Het resultaat is een  enorm bloedbad en een virus dat nog steeds onder ons is. 

Originele artikel

Hijseenberg, November 2020 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: