Luierdienst op de maan | Door Rüdiger Lenz | KenFM.de

luierdienst-op-de-maan-|-door-rudiger-lenz-|-kenfm.de

05-11-20 08:17:00,

Een commentaar van Rüdiger Lenz.

Als we de gevangenismuren afbreken om voor de vrijheid te rennen, komen we onvermijdelijk op het erf van een nog grotere gevangenis terecht. Yuval Noah Harari

De gastheren en hun personeel worden langzaam wakker. Ze hebben net veel geld geïnvesteerd in beschermende maatregelen tegen het doodsvirus. Inclusief het geld dat ze verloren hebben door het decimeren van stoelen om afstanden te garanderen. Veel van de herbergiers zijn echter nog steeds van mening dat de kanselier en haar corona-regime gewoon verkeerd denken en daarom de verkeerde maatregelen in de regelgeving drukken. Velen willen in video’s een beroep doen op de redelijkheid van dit regime. Velen, voor wie het huidige lockdown light te ver gaat, denken dat de verantwoordelijken de verkeerde dingen doen. Jongens, schud je hersenen een beetje. Er is niets verkeerds of geks aan de verordeningen vanuit hun oogpunt. Alles is perfect georkestreerd naar hun wens. Dat is het sinds februari 2020, alles is perfect en het Corona-regime doet alles super – volgens hun agenda. Toegegeven, wie niet doorziet, denkt nog steeds in het oude humanistische wensdenken dat de overheid alles goed doet of wil doen voor het volk. Alles wat de regering op dit moment doet, wat het parlement op dit moment niet doet, wat de rechtbanken op dit moment overdrijven, wat de officieren van justitie niet willen zien en wat de uitmuntende advocatuur naar binnen tovert, zo mogelijk door weg te kijken, is volledig in lijn met de agenda van de nieuwe normaliteit. En in deze nieuwe normaliteit ligt uw plaats bij het Job Center, bij HARTZ IV. Wat er fout gaat, en wat er zo fout gaat, is dat je achter de schermen van deze pandemie kijkt.

Zelfs de kunstenaars kijken weg. Om dezelfde reden. Bijna alle grote sterren kijken weg. Tuurlijk, zij, de kunstenaars, hadden net een evenement waar ze vroegen om ook aan hen te denken. Een van hen was er zelfs zeker van dat het gebrek aan inkomsten voor hen nu door de maatschappij zou worden gedragen, omdat zij de lockdown wilde. Ja, meneer, waar woont u eigenlijk. Gelooft u echt dat de maatschappij waarin ik leef, dat we al deze maatregelen willen omdat we denken dat er een doodsvirus woedt?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: