Radiopresentator verplettert de geloofwaardigheid van vooraanstaande Britse epidemioloog vanwege de (onbekende) kosten van de 2e lockdown

radiopresentator-verplettert-de-geloofwaardigheid-van-vooraanstaande-britse-epidemioloog-vanwege-de-(onbekende)-kosten-van-de-2e-lockdown

05-11-20 08:55:00,

Bij de meest grondige sloop van een ‘deskundige’ epidemioloog die de Britse regering onbeschaamd op de hoogte bracht van de dringende behoefte aan een tweede lockdown om het virus te ‘onderdrukken’, kon onafhankelijk SAGE-lid professor Gabriel Scally totaal niet reageren toen LBC’s Maajid Nawaz hem in het nauw dreef. hoe zwaar de prijs is die een lockdown de natie zou kosten.

Zoals Seán Hickey van LBC meldt, vroeg Maajid of het lid van de Independent SAGE “de mogelijke kosten en doden van een lockdown overweegt en ze afweegt”.

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Professor Scally hield vol dat “je geen reactie op dit virus kunt hebben die geen rekening houdt met de economische factoren, sociale factoren en de psychologische factoren” en zijn afdeling zou zeker rekening houden met deze factoren.

Hij herhaalde de al te vaak gebruikte mantra dat het erop neerkomt dat “we het virus moeten stoppen – we moeten voorkomen dat het zich verspreidt”, en een tweede nationale lockdown is de beste manier om dat te doen.

Toen hij echter op de kosten werd gewezen, vertelde Scally Maajid dat hij het niet had gezien, waarop Maajid de epidemioloog had gevraagd nadat hij had uitgelegd dat het bedrag £ 2,4 miljard per dag is of dergelijke fondsen elders kunnen worden uitgegeven.’

Ik kan me voorstellen dat je als volksgezondheidsexpert een idee zou hebben,’ merkte Maajid op.

En toen verloor Scally alle ‘wetenschappelijke’ geloofwaardigheid en blafte terug naar Maajid:

“Oh, doe niet zo gek, je bent nu echt dom aan het doen …”

Wat Maajid niet vriendelijk opvatte tegen en op de president van Epidemiology & Public Health bij de Royal Society of Medicine reageerde met:
.
“ Wordt het wetenschappelijke bewijs voor waarom we in lockdown moeten gaan, vergeleken met het wetenschappelijke bewijs voor wat er gebeurt als we dat niet doen en dan wordt de dood die kan komen van lockdown versus de dood die kan komen van niet vergrendelen vergeleken en de kosten vergeleken, zodat we er een holistische benadering van kunnen hebben. Heb je dat werk gedaan? ‘
‘Ik zou dat werk hebben gedaan als ik lid van een kabinet was geweest,’ zei professor Scally toen Maajid Nawaz de bankschroef aandraaide.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: