Ernstige beschuldigingen tegen Wenen: werd de terroristische aanval door de overheid opgevoerd om de lockdown af te dwingen?

ernstige-beschuldigingen-tegen-wenen:-werd-de-terroristische-aanval-door-de-overheid-opgevoerd-om-de-lockdown-af-te-dwingen?

06-11-20 05:44:00,

Dat er een luchtje aan zat, konden wij al eerder ruiken. Maar dat het zo snel aan het licht zou komen getuigt van een bovengemiddelde arrogantie van het Weense Hygiëne Regime.

Hieronder een wazige kopie van de brandbrief van de Slowaakse regering aan het Weense regime van Sebastian Kurz. Die dateerde al van 10 september j.l. Officieel heet het dan, dat er “stom genoeg” niets mee is gedaan. Wij concluderen hier uit, dat de Oostenrijkse geheime Dienst deze knaap heeft “gedraaid” zoals dat in vakjargon heet. De aspirant terrorist had na 10 september waarschijnlijk plotsklaps veel nieuwe vrienden, die hem tot aan de aanslag geprogrammeerd en vervolgens losgelaten op enkele onschuldige voorbijgangers. het kan ook zijn, dat er met losse flodders is geknald en de “voorbijgangers” medeplichtig zijn geweest. Zoals gewoonlijk ligt de dader al op het kerkhof en worden de slachtoffers in alle stilte begraven.

Altijd hetzelfde, niets nieuws onder de zon…..

uncut-news.ch

De federale regering in Wenen van Bondskanselier Sebastian Kurz ligt onder vuur omdat er geen preventieve maatregelen genomen zijn ondanks aanwijzingen ten aanzien van het potentiële gevaar van de vermeende moordenaar.

De zelfingenomen bondskanselier Sebastian Kurz (ÖVP) en zijn evenzeer zelfingenomen minister van Binnenlandse Zaken, Nehammer, vertellen de wereld nu dat de terreur uiteindelijk ook in het tolerant-romantische Wenen is aangekomen. De schuld zou bij de voormalige minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl (FPÖ) liggen, die een voorbeeldige veiligheidspolitiek voerde, maar welke nu door de Turks-Groene regering wordt vernietigd. Eén ding is zeker: ISIS-terrorist Kujtim Fejzulai (20) heeft in Wenen vier mensen willekeurig kunnen neerschieten, hoewel de Slowaakse autoriteiten hun Weense collega’s via Europol dringend hebben gewaarschuwd. Lees verder in het document – Duits, maar duidelijk….

Klik om toegang te krijgen tot Schwere-Vorwuerfe-gegen-Wien-Wurde-der-Terroranschlag-von-der-Regierung-inszeniert-um-den-Lockdown-durchzusetzen.pdf

Waar lijkt dit op? Schwere Vorwürfe gegen Wien: Wurde der Terroranschlag von der Regierung inszeniert, um den Lockdown durchzusetzen Share this:

Vind ik leuk:Like Laden…  » Lees verder

%d bloggers liken dit: