Even kijken.. Lange Frans en Dr. Elke de Klerk..!

even-kijken-lange-frans-en-dr-elke-de-klerk.!

07-11-20 07:19:00, x x Even kijken.. Lange Frans en Dr. Elke de Klerk..!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Huisarts dr. Elke de Klerk heeft het helemaal gehad met de ‘Covid-idiotie’, rondom een stevige, maar relatief ‘eenvoudige’ griepgolf. Want in de ogen van veel artsen is het dát..! Het feit dat de officiële griepcijfers niet of nauwelijks worden genoemd en de COVID-cijfers daarmee worden gemixed, is een zéér tragische beleidsfout, die al dan niet bewust, paniek en angst veroorzaakt. Met andere woorden: welke patiënten lijden aan een heftige griep en welke aan Corona..? Maar veel erger dan deze basisvertekening, is dokter Elke de Klerk fundamenteel geschrokken van de opstelling én instelling van collega-artsen, in deze ‘pandemie’… En zij is niet de enige; niet in Nederland maar ook niet elders in de wereld.

Elke de Klerk introduceert zichzelf, hieronder in de video, als lid van de ‘World Doctors Alliance’. Een vereniging van artsen, die de waarheid willen brengen rondom de COVID-19-gekte. Want dat is het, als je een griepvariant dusdanig opblaast, dat het lijkt alsof de hele wereld eraan kan sterven..! Dit is de vertaalde tekst van deze YouTube, waarbij het korte intro van de arts Heiko Schöning, wordt gevolgd door dátgene wat Elke de Klerk over haarzelf en deze alliantie wil vertellen.

“Hallo, dit is Berlijn, het is 10 oktober 2020. We zijn hier om de oprichting van de ‘World Doctors Alliance’ aan te kondigen, onder het dak van acu2020.org Mijn naam is Heiko Schöning en ik ben een medicus uit Duitsland. Ik ben een van de oprichters van ‘Ärtzte für Aufklärun’ en de buiten-parlementaire onderzoekscommissie inzake Covid-19. Wij zijn artsen, wetenschappers en vredesactivisten en we zeggen allemaal samen: deze zaak van Covid-19 is gewoon niet waar. En we hebben vooral als artsen de plicht om de waarheid te spreken!

“Hallo, ik ben Elke de Klerk uit Nederland. Ik werk ook in België als huisarts. Ik heb ‘Dokters voor waarheid’ opgericht in Nederland en ik heb een bijeenkomst georganiseerd op een internationaal congres over ethiek. Het was het medisch en ethisch spoedoverleg. We zijn hier om de mensen te vertellen over de wetenschap die er nu is en de feiten… over gegevens over zieke mensen. Het is niet zo erg als de media je vertellen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: