Is minder dan 1% van de bevolking bezig om 99% van de bevolking onder haar absolute controle te krijgen? Denk mee, denk na!

is-minder-dan-1%-van-de-bevolking-bezig-om-99%-van-de-bevolking-onder-haar-absolute-controle-te-krijgen?-denk-mee,-denk-na!

07-11-20 08:54:00,

Gaat COVID-19 eigenlijk wel over COVID-19?

De volgende informatie van James Corbett gaat over de bewuste verandering van ons menszijn. Niet door bewustwording vanuit de vrije wil en ontwikkeling, maar verandering door van buitenaf opgelegde beperkingen, besturing en controle.

In een gezonde democratie is het zeer onwaarschijnlijk dat mensen bereid zijn te kiezen voor politici die vrijheid afnemen en de economie kapot maken.

“Meer dan de helft van de kleine en middelgrote bedrijven in Europa vreest volgend jaar failliet te gaan als hun omzet niet binnen afzienbare tijd omhoog gaat. Dat blijkt uit onderzoek van McKinsey onder meer dan 2200 mkb’ers in de vijf grootste economieën van Europa.”www.failissementsdossier.nl

Is dit allemaal onderdeel van “The Great Reset”?

Neem alstublieft kennis van deze informatie. Denk mee, denk na – en verspreid het zodat andere mensen ook mee en na kunnen denken.

 
U kunt de aflevering hier op een groot scherm bekijken: https://www.bitchute.com/video/EkyftoywTLk6/ (klik op de pijltjes helemaal rechts op het scherm)

Bronnen: https://www.corbettreport.com/greatreset/

Ondertiteling: Riccardo Barbieri

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: